Kintama Raktų Žiedas Nešiojamas Plaukti Kanalu Keychain Plastiko Anti-lost Lengvas Jūrų Buriavimo Irklinės Valtys Įrankiai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a70674

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lauko Veikla: Sandbeach
  • Modelio Numeris: Raktai Sagtis
  • Prekės Pavadinimas: MOJOYCE

Kaina

€1.11 €2.46

Dydis:

Kiekis

Plaukti Kanalu Keychain Nešiojamų paketų prižiūrėtojų raktinę Klestinti Turėtojas Plastiko Anti-lost Lengvas Plaukimo Nutolimas Paplūdimio Priedai

Ypatybė:

1. Patvarus: Didelio matomumo ir didesnį patvarumą.Ji labai tinka plaukiojimas, arba visiems, kurie praleidžia laiką prie vandens.

2. Raktas Stabdžių-prarastas: Jei turite šis plūduriuojantis key chain, jums nebus prarasti klavišą, ir tai yra patogu nešiotis.

3. Nešiojamieji: Ši mados key chain yra nešiojamas rankoje ir kišenėje, ir nebus lengva pažeisti ar išnyks net kasdieniam naudojimui.

4. Lauko Priemonė: nesvarbu, Ar esate, buriavimui, žvejybos, baidarės, plaukimas plaustais, plaukimo, buriavimo, banglenčių arba banglenčių paplūdimyje, savo raktus nebus prarasti.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Dydis: apie 2,5 cm/0.98 colių skersmens, 6.5 cm/2.55 colio aukštis

Medžiaga: plastikas

Spalva: juoda, balta, geltona, mėlyna (pasirinktinai)

Svoris: 8.6 g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 2 x Plūduriuojantis Raktų Žiedas

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai