1Pair Plaukti Plūdrumo Rankovės Dvigubas Oro pagalvės Pripučiamos Baseinas Rankos Plaukiantys PVC Spausdinti Suaugusiųjų Vaikų Plaukimo Įranga

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a69658

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PVC
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Prekės Pavadinimas: MOJOYCE

Kaina

€5.57 €12.66

Dydis:

Kiekis

1Pair Plūduriuojantis Rankos Ratas Rankoves Dvigubos Oro pagalvės Pripučiamos Baseinas Rankos Plaukiantys PVC Spausdinti Suaugusiųjų Vaikų Plaukimo Įranga

Ypatybė:

1.Retro plaukti rankos žiedas: Šis retro stiliumi plaukti rankos žiedas yra idealiai tinka vaikams nuo 6 ir aukščiau, taip pat, kaip ir suaugusieji, kurie nori mėgautis plaukimo stilius.

2.Sutirštės medžiaga: plaukti arm sleeve plūdės ypatybė sutirštės medžiaga, o dvigubas oro pagalvės dizainas, teikti patikimą plūdrumo ir saugiai maudytis pagalbos.Tai puikiai tinka pradedantiesiems plaukikų, kuriems reikia papildomos paramos į vandenį.

3.Dvigubas oro pagalvės dizainas: plaukti plūdrumo svirties įvorė svirties grupė naudoja 1-1 dizaino koncepcija su dvigubu oro pagalvė struktūrą, suteikia daugiau plūdrumo ir didesnį saugumą, per maudytis.Dvigubas oro pagalvės, užtikrinti, kad net jei viena pusė netyčia deflates, kita pusė vis tiek bus pakankamai plūdrumo už plaukikas.

4.Skaitmeninė spauda: baseinas plūduriuojantis rankos ratas rankovės funkcijos skaitmeninių spausdinimo technologija, kuris užtikrina aukštą spalvų atsparumas ir aišku, ilgalaikis modelius.

5.Ekologiškas PVC medžiagos: baseinas plūduro armbands yra pagaminti iš eco-friendly PVC medžiagos, kuri yra patvarus ir saugus jums ir aplinkai.Jis sukurtas atlaikyti nusidėvėjimą, todėl jis puikiai tinka dažno naudojimo baseinuose arba paplūdimiai.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Rankos Žiedas

Gaminio medžiaga: PVC

Stiliaus (neprivaloma): alyvuogių žalia juostelė, mėlyna juostele, alyvuogių žalia skara, meilės, oranžinė juostelė, kaktusas

Gaminio Dydis: Apie 24x19cm/9.45x7.48in

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1Pair x Plaukti Rankos Žiedas

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai