4Pcs Medžio Kaltai Nustatyti Aštrių Chromo-Vanadžio Plieno, Medžio Drožyba Kaltai Buko Rankenos Ergonomiškos Nešiojamų Medžio Drožybos Įrankiai

(1) 1 Atsiliepimai | SKU: a6952

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Drožyba Chisel
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Prekės Pavadinimas: Rankas "PASIDARYK pats"

Kaina

€4.36 €29.44

Dydis:

Kiekis

Dalių Sąrašas:

1 x 6mm (1/4 colio) Medienos Chisel 1 x 12mm (1/2 colio) Medienos Chisel 1 x 19mm (3/4 colio) Medienos Chisel 1 x 25mm (1 colio) Medienos Chisel

Išryškinti aprašymas:

[Aštriais Ašmenimis]

Ašmenys yra pagaminti iš chromo-vanadžio plienas, termiškai apdoroto paviršiaus, aštrus ir patvarus, aukštos kietumas ir stiprumas, nėra lengva sulaužyti ir deformuoti, ir ji išliks aštrūs ilgesnį laiką.Mater, kiek laiko naudojote, ašmenys niekada išėjo tvarkyti.

[Ergonomiška Buko Rankena]

Medienos dantis yra suprojektuoti su ergonomiška buko rankena, ir jis yra tinkamai pritvirtintas prie disko, lengva kontroliuoti ir patogi rankena, nėra lengva paslysti, kuris leidžia sklandžiai ir patogiai, medienos apdirbimo, siekiant sumažinti vertus, nuovargis, saugu ir patogu naudotis.

[Size & Paketo]

Į paketą įeina 4pcs medžio kaltai įvairių dydžių, įskaitant 6mm (1/4 colio), 12mm (1/2 colio), 19mm (3/4 colio), 25mm (1 colio).Skirtingų dydžių, gali patenkinti savo įvairių graviravimas poreikius, idealiai tinka jūsų medienos apdirbimo, ar esate profesionalas, stalių, ar pradedantysis.

[Puikus Kūrinys]

Mūsų medžio drožybos įrankiai tvarkomi atsargiai, padidinti kietumas ir kietis, didėja atsparumas dėvėjimuisi didesniu mastu, užtikrinant, kad jie gali būti naudojami ilgą laiką.Butas, sklandžiai ir aštrūs, ašmenys yra ypač tinka apdailos mediena, pagerinti savo darbo efektyvumą.

[Platus Taikymas]

Medžio drožyba dantis turi daug įvairių programų, tinka staliaus, skulptūrų, rėminimas, drožyba ir kitų "PASIDARYK pats" medienos projektų.Jie gerai veikia ant įvairių medienos medžiaga, kaip ąžuolas, guoba, beržas, eglė, pušis, eglė, ir laminuotos medienos.Puiki dovana dailidžių, peiliai, menininkų ir medienos apdirbimo mėgėjams.

Detalus aprašymas:

Produkto Aprašymas:

Ar jums patinka "PASIDARYK pats" medžio amatai?Ar jums reikia medžio drožybos įrankių "PASIDARYK pats" medžio amatai?Kodėl gi ne pasirinkti mūsų profesinės medienos dantis nustatyti?Mūsų medienos dantis su aštriais ašmenimis gali perpjauti mortises ir skustis šiurkštūs paviršiai lengvai.Jie bus padaryti jūsų medienos projektų greitai ir lengvai.Turi turėti tiems, kuriems reikia pakeisti arba atnaujinti savo medžio kaltai.

Pagrindinės Savybės:

Atsparus smūgiams: Kiekvieno medžio dantis yra plieno lankai gale rankena, kuri padeda atlaikyti didesnį poveikį ir turi ilgesnį tarnavimo laiką.

Su Apsaugine danga: Mūsų medžio drožyba dantis ateina su apsauginį dangtelį, siekiant apsaugoti peilį ir nepažeistumėte kt. arba braižymo kitas priemones.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Medžio Kaltai Rinkinys

Ašmenų medžiaga: chromo-vanadžio plieno

Rankenos medžiaga: buko

Dydis: 6mm (1/4 colio), 12mm (1/2 colio), 19mm (3/4 colio), 25mm (1 colio)

Kiekis: 4pcs

Naudojimas: dailidžių, skulptūrų, rėminimas, drožyba ir kt.

Pastaba:

1. Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

Atsiliepimai

Vardinė 1/5 Remiantis 1 Atsiliepimai

2023-12-22
Pirkėjas

I didn ' t get kaltai aš užsisakiau. Tai buvo ne 16 mm, bet ne 2-25mm. Manau, kad yra gėda.

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai