Pagalvė Tablet Telefono Stovas Suderinama su Visais Tabletės Tabletės Parama Nešiojamas Stovas Telefonai ir "iPad" Kindle E-Reader " ir Knygos

(5) 1 Atsiliepimai | SKU: a6932

  • Modelio Numeris: Tabletę Stovi
  • Medžiaga: Elastinga Sponge Core + Aksomo Audinys
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • funkcija: Tris Naudoti Kampų
  • Spalva(Pasirinktinai): mėlyna, raudona, tamsiai mėlyna, juoda, Juoda
  • Svoris: 170kg

Kaina

€4.35 €13.34

Dydis:

Kiekis

Pagalvė Tablet Telefono Stovas Suderinama su Visais Tabletės Tabletė Turėtojas Tabletės Parama Telefonai ir "iPad" Kindle E-Reader " ir Knygos

Ypatybė:

1. Minkštas ir Compressible: Tai įstaiga, pagalvė yra pagaminta iš minkštos medžiagos skiaute ir kempinė, kuri leidžia lengvai suspaudimo ir neprarasti savo formos.Kai atidarė, iš jos suspaustos pakuotės, jis greitai atgauna savo pradinę formą.

2. Reguliuojamas Matymo Kampas: minkšta pagalvėlė pagalvė gali būti pasuktas į trijų skirtingų kampų, todėl ji puikiai tinka visoms skaitymo pozicijas ir apšvietimo pokyčius.Tiesiog vieta, planšetinį kompiuterį ar knygą, kampas, kad geriausiai tinka jums.

3. Patogi ir kilnojamoji: minkštas putų tabletės sofos yra suporuotas su vienodai minkštas pliušinis dangtį, patogų paliesti ir lengvas nešioti.

4. Patogiai Nešiojama: Su šio iPad pagalvę stendas, jūs galite lengvai perkelti savo prietaisą nuo stalo prie savo darbo stalo, lovos ar net automobilis, todėl jį patogu naudoti kelyje.

5. Išimti ir Skalbti Mašinoje Viršelis: ultra-fine pluošto pagalvę tablet telefono stovas išorė gali būti pašalintas ir mašina plauti, užtikrinant ilgalaikį naudoti ir lengva priežiūra.Ji taip pat turi dvigubą galia-išjungti apsaugą, siekiant išvengti sauso deginimo.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Tabletės Stovi

Pakuotė: Taip

Spalva(nebūtina): Mėlyna, Raudona, Tamsiai Mėlyna, Pilka, Juoda

Dydis: 23*23*20cm/9.06*9.06*7.87 į

Medžiaga: Elastingos Sponge Core + Aksomo Audinys

Svoris: 170kg

Pareigos: Trijų Naudoti Kampų

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Pagalvė Tablet Telefono Stovas

Atsiliepimai

Vardinė 5/5 Remiantis 1 Atsiliepimai

2023-11-12
Pirkėjas

gerai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai