Propano Dujų Grilis, Valdymo Vožtuvas Lentelės Viršuje Reguliatorius Propano Dujų Grilis, Valdymo Vožtuvas + M12 Antgalis Jet & 1 Colis-20 Moterų

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a6670

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • struktūra: Kampas

Kaina

€10.94 €18.85

Dydis:

Kiekis

Platus Taikymas --- 1 SND lb reguliuojamas propano dujų reguliatorius išleidimo slėgio diapazonas: nuo 6 -18 colių W. C, dirbti bet žemo slėgio aparatas su 1/4 colių barb žarnos jungtis ir 1 colio -20 vidiniu sriegiu.

IP Reguliatorius Dydis --- Įleidimo angos dydis: 1 colio -20 UNEF standarto MUMS propano dujų grilis, valdymo vožtuvas lentelės viršuje reguliatorius, lizdo dydis: Vyras M12*1 siūlai su 0,7 mm antgalis.

Aukščiausios Kokybės --- Tai propano bako reguliavimo vožtuvas yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo, medžiagos, tvirtos konstrukcijos ir patvarumo naudoti.

Lengva Įdiegti --- Tiesioginis pakaitalas valdymo vožtuvas, lengvai ir greitai įdiegti į savo dujų grilis ir nereikia jokių specialių įrankių.

Medžiaga: Metalas

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x Žemo Slėgio Dujų Vožtuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai