5vnt 3D Analog Joystick Modulis Gamepad 3D Analog Joystick Modulis, skirtas "Xbox 360" Žaidimų Valdiklis Rankena, Remontas, Dalys

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a64561

  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Aksesuarai Tipas: JUNGIKLIS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
  • Su USB: No
  • Modelio Numeris: kreiptuką modulis

Kaina

€3.85 €7.71

Dydis:

Kiekis

5vnt 3D Analog Joystick Modulio Remontas, Dalys, Reikmenys Gamepad 3D Analog Joystick Modulis, skirtas "Xbox 360" Žaidimų Valdiklis

Ypatybė:

1. Suderinamumas: 3D Analog Joystick Modulis tinka "Xbox 360" valdiklį.

2. Gamepad 3D Analog Joystick: Tai analogas yra tiksli spec kaip originalus vienas "Microsoft" valdiklį.Jungiklis lydinčioje ir veleno dydis yra toks pat.Į potenciometrus, taip pat yra identiškos.

3. Rankena Remonto Dalių: Tai yra tiesioginis aukštos kokybės pakeitimo.Jei jūsų analog switch yra sugadintas arba per daug jausmingas, ji yra taisytinos.

4. Lengva Pakeisti: Jums reikės žinoti, kaip lydmetalis padaryti remonto.Yra apie 8 litavimo taškus,visi gana važiuoti tiesiai į priekį.Taip pat jums reikės saugumo T8 atsuktuvu.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Kiekis: 5vnt

Bendroji masė: apie 4.3 g

Vieno dydis: apie 25*20*20mm/0.98*0.79*0.79 colių

Taikoma: "Xbox 360" valdiklį

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

5 x 3D Rankena Rokeris

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai