2vnt 3D Helovinas Moliūgų Pilis Pop-UP Korteles Atvirukai Gimtadienio, Ačiū Kortelę Kalėdiniai Atvirukai Atvirukai su Paketas

(5) 1 Atsiliepimai | SKU: a6294

  • Medžiaga: Kartonas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • ATOSTOGŲ: Gimtadienis, Valentino Dieną, Motinos Diena, Mokytojų Diena, Vestuvės, padėkos diena, Naujieji Metai, Verslas, Universalus, Vestuvių & Sužadėtuvių, Grandiozinis Renginys, April Fool ' s Day, atgal į mokyklą, Žemės Diena, Tėvo Diena, Šalis, Velykų, Baigimo, Jubiliejus
  • Pakuotė: 2vnt
  • Stilius: Festivaliai
  • Tipas Didmeninės: no
  • Rinkinys Tipas: no
  • Spalva: Kaip nuotraukoje
  • Ačiū Korteles: Jubiliejų, Vestuvių Pakvietimo
  • muzika: No
  • Dydis: 5.9x5.9 inch
  • Modelio Numeris: ZY90022*2
  • Tipas: Šalies Prekių
  • Jubiliejaus Dovanos Atvirukas: Pop-Up Korteles Gėlės Gimtadienio Kortelė
  • Modelis: Lankstymo Tipas

Kaina

€5.69 €7.58

Dydis:

Kiekis

2vnt 3D Helovinas Moliūgų Pilis Pop-UP Korteles Atvirukai Gimtadienio, Ačiū Kortelę Kalėdiniai Atvirukai Atvirukai su Paketas

Prekės informacija

Aprašymas

Prekės Nr.: ZM31762*5

Medžiaga:kartonas

Spalva: Kaip Paveikslėlyje

Dydis: 150x150 mm =5.9x5.9inch

Pakuotėje :5vnt/maišelis

AUKŠTOS KOKYBĖS :Ši kortelė buvo pagaminta naudojant aukščiausios kokybės meno popieriaus su meistriškumas rungtynės.Pop-up dizainas yra pjovimas lazeriu ir kruopščiai surenkamos rankomis puiki apdaila.

PAKUOTĖS ĮTRAUKTI :Kiekviena kortelė yra supakuotas su savo individualia poli maišelį.Puikiai dydžio tuščią apgaubia yra įtraukta į kortelę, todėl jūs galite išverda, kad gavėjas iš karto.

PUIKIAI tinka VISOMS PROGOMS :Ši 3D pop-up kortelę, tinka visoms progoms.Naudoti ją siųsti gimtadienis ar jubiliejus, sveikinimai, pats pasveikinti artimą žmogų apie savo vestuves arba mokyklos baigimo, siųsti savo pageidavimus dėl Motinos Diena, Tėvų Diena, ar Kalėdos, ar padėti ką nors geriau jaustis su "pasveikti greičiau" siurprizas.

Šiltas Patarimas:

1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Mokėjimo

Galite Mokėti Kreditine Kortele arba kitiems Privatiems Banko Kortelę per Alipay Tiesiogiai,Jūs taip pat galite sumokėti per Western Union orPaypal arba T/T Banko pavedimu, Pinigų, Prašome leiskite mums žinoti, jei turite kokių nors klausimų .Ačiū .

Pristatymas

Visi užsakymai bus išsiųsti per 3-5 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino,Jei kai kurie Modeliai turime Sandėlyje , Ji gali laivas per vieną dieną ,Jūsų užsakymai bus išsiųsti per Pašto Registruotu Oro Paštu, EMS, Epacket, DHL, "FedEx" ir UPS.

-Paprastai laivybos laikas bus užtrukti apie 7-30 darbo dienų.Tai priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jei jums nereikia gauti jūsų sklype per mėnesį, nedelsdami susisiekite su mumis.Mūsų kaina neapima visų importo mokesčių, ir jūs esate atsakingi už muitus.

-Visos mūsų prekės bus išsiųstos nurodytu adresu siūlomas pirkėjams, prašome patvirtinkite savo adreso atidžiai prieš mokėjimą.Taip pat galite palikti mums pranešimą keisti adresą kol mes laivą iš savo sklypo.Kai ją išvežti, jis negali būti pakeistas, bet daugiau.

-Stebėti internete prieinama.Sekimo numerį ir interneto svetainėje bus siūloma kai daiktai gabenami.

Grįžti ir Kompensacijos

Prašome įsitikinkite, kad pasirinkote tinkamą Dydį ir Spalvas prieš savo patvirtinti mokėjimą.

Mes Grąžinsime jums, jei grįšite jis elementus per 7 dienas nuo gavimo jūsų dėl kokios nors priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų Originalus Sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne grąžinti visą sumą, Jeigu tai atsitiko , pirkėjas turi taikyti Ieškinio su logistikos kompanija padengti išlaidas, žalą ar nuostolius

Atsiliepimai

Vardinė 5/5 Remiantis 1 Atsiliepimai

2023-10-22
Pirkėjas

ypač mielas helovinas!

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai