22CM lemputės LED Futbolo Naktį Žėrintis Futbolo Kamuolys Šviesos Futbolo Paauglių Vaikų, Suaugusiųjų Futbolo Sporto Mokymo Įrangą

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a61019

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€22.71 €56.78

Dydis:

Kiekis

Užsidegs LED Futbolo Kamuolys, atsparus Vandeniui Švyti Tamsoje Futbolo Kamuolys vidaus Arba Lauko Futbolo Kamuoliai Dovanų Idėjos Paauglių Berniukų ir Mergaičių

Ypatybė:

1.Apšviestas Žaisti: šviesa iki LED futbolo kamuolys funkcijų elektroniniai indukcijos apšvietimo, kad šviečia ryškiai, nuo poveikio, gerinant matomumą tiek dieną, tiek naktį žaisti, o taip pat pridėti įdomus tvist į žaidimą.

2.Atsparus vandeniui Patvarumas: Meistriškai su atsparus vandeniui ir trinčiai atspari medžiaga, tai švyti tamsoje futbolo kamuolys yra pastatytas atlaikyti atšiaurių oro sąlygų ir šiurkščiai žaisti, užtikrinant ilgaamžiškumą ir nuoseklios veiklos.

3.Energiją Taupančių: šviesa iki futbolo kamuolys, skirtas įsižiebti nuo vibracijos ir automatiškai išsijungia po tam tikro neveiklumo laikotarpio, teikiančios energiją taupantį sprendimą, kuris padidina baterijos tarnavimo laiką, o siūlo įdomus žėrintis kamuolys.

4.Kokybiškos Statybos: LED švyti kamuolys gali pasigirti kelių sluoksnių struktūros, įskaitant sutirštės, dilimui gumos išorinis sluoksnis ir lygiai suvynioti nailono siūlų, kad stabilus ir tvirtas sudėjimas, kartu su aukšto elastingumo guminės pūslės geriau bounce ir atsparumą.

5.Futbolas Dovanos: Ieškote puikus sportiškas dovana tiek berniukams, tiek mergaitėms?Įsižiebti savo grojimo su mūsų šviesos futbolo!Puikus energingas vaikams, kurie mėgsta žaisti dieną ir naktį, šis kamuolys yra tikrai žėrintis hit!

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Skersmuo: 22cm/8.66 colių

Medžiaga: Guma

Odos: Minkšta oda

Vidinis Įdėklas: Guminiai siūlai suvynioti linijinės

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Šviesos LED Futbolo Kamuolys

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai