2L Didelės Talpos Vandens Butelį su Purios Dangteliu, Su Rankena & Nuimamas Šiaudų Vandens Ąsotis Laiko Skalę, Lauko Sporto ir Fitnes

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a5843

  • Pakavimas: OPP krepšys
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Dydis: 11*33cm
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Talpa: 2000ml

Kaina

€5.29 €10.18

Dydis:

Kiekis

Savybės:

1. Didelė Talpa: Didelės talpos garantuoja jums mėgautis vienas pilnas vandens butelis/ąsotis be pildymas jis dažnai.

2. Matavimo skalė: Teminiai, su matavimo skalė padeda patikrinti faktinį kiekį vandens suvartojimo lengvai ir aiškiai.Platus burnos anga yra lengva pripildyti ledo kubelių ir švarus.

3. Skiriasi Dizainas: viršutiniu dangčiu yra skirta saugiai užrakinti, kad ji dulkių ir nuotėkio įrodymas.Viena nuimamas šiaudų leidžia jums mėgautis pašalinis įrodymas egzotišku.Ji taip pat gali būti naudojami be šiaudų, dvigubos paskirties vandens butelį.

4. Nešiojamų vandens butelis: Su nešiojama ant riešo dirželis,paslėptas kilpinė rankena ir " anti-slydimo sukibimas dizaino,ji suteikia jums tris būdus, kaip vežti ją į niekur.Puikiai tinka sporto salė,treniruotės,biuro ir jokių lauko pramogos.

5. Saugus Naudoti: kvapas nemokamai ir sveika jūsų dienos vandens gerti.Ateina su įvairių ryškių spalvų, tai yra idealus jūsų mylimais vaikais, padėti jiems išlaikyti skysčių ir sveikai.

Aprašymas:

Su unikaliu įkvepiantį citata ir laiko žymeklį ant jo,tai vandens butelis yra puikus matavimo jūsų kasdien suvartojamų vandens,norėčiau jums priminti, sustabdyti hidratuotas ir gerti pakankamai vandens per dieną.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Dydis: 11*33cm

Talpa: 2000ML

Įpakavimas: OPP krepšys

Pakuotė:

1 x Vandens Butelis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai