FaradayBag RFIDcase Signalo Blokavimo Maišelį Ekranas Piniginės, Mobilieji Telefonai Privatumo Apsaugos AntiTracking

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a56732

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Modelio Numeris: A0KB13AC803349
  • Prekės Pavadinimas: BGEKTOTH

Kaina

€8.52 €13.51

Dydis:

Kiekis

Savybės:

Apsaugoti Savo PersonalInformation: Šis rinkinys signalo blokavimo krepšiai ir kortelės turėtojams yra draugiškas Oxfordcloth ir nanoshieldings medžiagos blokuoti Rda signalus, užtikrinant savo personalinformation lieka saugūs nuo galimų vagysčių.

Patvarus ir Praktiškas: kokybės medžiagų, naudojamų šių maišelių ir kortelių turėtojams, kad jiems atsparus nusidėvėjimui ir ašarų, ir lengva valyti.Su mados dizaino, jie taip pat yra praktiška kasdieniniam naudojimui.

Kas Susiję apie Duomenų Saugumą: Ar jūs dažnai , verslo, profesinės, arba tiesiog susirūpinęs dėl tapatybės vagystės, šių signalų blokavimo krepšiai ir kortelės turėtojams yra puikus tiems, kurie nori apsaugoti savo personalinformation.

VersatileProtection: Šie maišeliai ir kortelių turėtojai gali būti naudojamas blokuoti signalus iš keyfobs, kredito kortelių, pasų, ir kiti elektroniniai prietaisai.Jie puikiai tinka naudoti ne houshold, darbe ar kelionės metu.

Ramybė Garantuota: Su šiuo signalo blokavimo krepšiai ir kortelių dėklai, jūs galite būti tikri, kad jūsų personalinformation yra saugūs nuo smalsių akių.Nevartokite galimybę su savo duomenų saugumą, investicijas į šią esminius aksesuaras šiandien

Techniniai duomenys:

Medžiaga: oxfordcloth+nano ekranas medžiaga

Maišelio dydis: apie 20x10cm/8x4inch

Stilius: 1 krepšys su 2 atvejis/2 krepšys su 5 atvejais(pasirinktinai)

Komplektą Sudaro:

1xFaraday Krepšys

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai