8 Skaitmenų Skaitmeninis Vamzdžio Ekrano Modulis Valdybos 74HC595 0.36 Colių MRA166 Skaitmeninis LED Ekranas Valdiklis 7 Segmentų 5 Spalvų

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a54769

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 8 Skaitmenų Skaitmeninis Ekranas Vamzdis Modulis
  • Komunikacijos metodas: RF
  • Prekės Pavadinimas: VODOOL

Kaina

€3.96 €7.91

Dydis:

Kiekis

0.36 Colių 8 Skaitmenų LED Ekranas, Vamzdžių Modulis 74HC595 0.36 8 Skaitmenų Skaitmeninis Vamzdžio Ekrano Modulis Valdybos 7 Segmentų 5 Spalvų

Savybės:

1.Aukštos Kokybės Langas: 0.36-colių aštuonių skaitmenų 74HC595 LED ekranas modulio funkcijų, aukštos kokybės ekranas, kuris yra šviesus ir lengva skaityti, todėl jis puikiai tinka įvairiems darbams.

2.Keli Spalvų Variantai: Galima balta, raudona, geltona, mėlyna ir žalia, tai ekranas modulis siūlo daugybę spalvų variantų, kad galėtų prilygti bet kuris projektas, ar dizainas.

3.Lengva Naudoti: Su paprasta trys-pin jungtis prie skaitmeninės I/O, tai ekranas modulis yra paprasta naudoti ir integruoti į įvairių projektų, kuriems reikalingas skaitmeninis ekranas.

4.Universalus Suderinamumas: Ši ekrano modulis yra suderinamas su Arduino ir kitų panašių mikrovaldikliai, todėl idealiai tinka naudoti DIY elektronikos projektai.

5.Nepriklausoma Kontrolė: Kiekvienas skaitmuo ekrane modulis turi savo kablelio tikslumu ir gali būti kontroliuojami nepriklausomai, suteikiant vartotojams daugiau kontroliuoti savo projektus.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Įtampos Reguliatorius

Būklė: Naujas

Specifikacijos: balta / raudona / geltona / žalia / mėlyna (pasirinktinai)

Produkto Aprašymas:

0.36 colių 8 skaitmenų ekranas elektroninių vamzdžių modulis 74HC595 7 segmentų LED ekranas, 5 spalvų Arduino 3 pin skaitmeninis I / O modulis.

Produkto Savybės:

Tai yra 8-bitų 7-segment ekrane modulis.Kiekvienas skaitmuo turi kablelio tikslumu ir visi taškai gali būti kontroliuojami atskirai. 3-pin skaitmeninis I / N ryšio modulis.

Produkto parametrai:

Valdytojas: 74HC595

Skaitmeninis vamzdžio: 0.36 colių

Spalva: balta / raudona / geltona / žalia / mėlyna (pasirinktinai)

Įtampa: 5 v

Gaminio dydis: 70*24*10mm

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1*0.36 colių 8-bitų 7-segment ekrane modulis

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai