Sodo Įrankiai, Augalų Susiejimas Tapetool Mašina Tapener Filialas Vertus Susiejimas Mašina Tapener Pakavimo Augalinių Kamieninių Suveržiamųjų

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a5111

  • Matmenys: 33x31x6cm/12.99x12.20x2.36inch
  • Tipas: Mentele
  • Vienetų skaičius: 1PC
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai, Metalo
  • Spalva: žalia skaidri, geltonos spalvos (pasirinktinai)
  • Prašymas: Sodo Įrankių Rinkinys
  • Prekės Pavadinimas: Shunmaii
  • Modelio Numeris: Sodo Siejimo Priemonė
  • Genėjimo Įrankis Tipas: Universalios Žirklės

Kaina

€20.60 €41.20

Dydis:

Kiekis

Gerbiami Klientai,

Mes galime suteikti Didmeninė, kai užsakymų pasiekti standartinius,

Taip pat laukiami bet Lašas Laivybos kad,

JEI turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami Kreipkitės į MUS .

Ačiū.

Rankinis Augalų Susiejimas Tapetool Efektyvus Susiejimas Privalomas Mašina Lengvų Augalinių Kamieninių Suveržiamųjų Genėjimo Nustatyti, Lengva naudoti vaismedžių Vynuogių Tomatoe Agurkai už Vynmedžių Fiksuotojo Privalomi

Ypatybė:

1. Veiksmingas Augalų Įrišimas: Mūsų įmonė susiejimas mašina yra efektyvus sprendimas susiejimas ir privalomas kamieninės augalų, tokių kaip pomidorai, agurkai, vynuogės, paprikos, baklažanai, ir daugiau.Jos plastiko dirželis dizainas palengvina lengva keleto augalų stiebai be pažeisti stiebai.Ši funkcija užtikrina patogumą ir efektyvumą per augalų privalomas.

2. Lengvas ir Kompaktiškas: Sveria tik 0,5 kg, mūsų sodo siejimo priemonė yra kompaktiškas ir lengva valdyti, teikiant didžiausią manevringumą vartotojams.Ši funkcija užtikrina naudojimo patogumą ir lankstumą, per augalų privalomas.

3. Lengva Valdyti: Mūsų įmonė susiejimas tapetool funkcijų, gerai sukurta struktūra, kuri leidžia lengvai valdyti ir reguliuoti ašmenų plotis.Jo stumti adatų konstrukcija leidžia lengvai sujungti augalų, nenaudojant per daug jėgos.Ši funkcija užtikrina, patogi ir be jokių rūpesčių operacija.

4. Patvari Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir metalo, mūsų sodo tapetool yra tvirtas ir gali atlaikyti ilgalaikį naudoti lauko sąlygomis.Ši funkcija užtikrina ilgalaikį patvarumą ir patikimumą produkto.

5. Didesnis Efektyvumas: mūsų susiejimas privalomas mašina padidina efektyvumą augalų privalomas, sparčiau užbaigti užduotis ir gali padidinti sodinimo srityje.Ši funkcija užtikrina darbo našumą ir efektyvumą per augalų privalomas.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Naudojimas: Sodo Įrankių Rinkinys

Tipas: Kastuvėlis

Vienetų skaičius: 1pc

Modelio Numeris: Sodas Siejimo Priemonė

Medžiaga: plastikas, metalas

Matmenys: 33x31x6cm/12.99x12.20x2.36inch

Spalva: žalia skaidri, geltona (pasirinktinai)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Sodo Siejimo Priemonė

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai