24PC Vandeniui Spuogai Spuogas Pleistras Lipdukas Spuogų Gydymas Spuogas Valiklis Priemonė Dėmės Vietoje Veido Kaukė, Odos Priežiūros, Grožio Dovana

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a50631

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: YOVIP

Kaina

€5.41 €7.85

Dydis:

Kiekis

Ypatybė:

1. Spuogai Dėmės Gydymas Susilieja su visiems odos tonai.Visų sudedamųjų dalių, naudojami yra švelnus ir darbai visiems odos tipams.

2.Spuogas pleistrų, skirtų veido, pagaminti iš hydrocolloid, odos draugiškas, kvėpuojantis ir atsparus vandeniui, su lakuotais adhesiveness, ne nukristi net naktį.Į hydrocolloid spuogai dėmės/ spuogas pleistrai Suteikia visiškai diskretiškas padengti ryškioje saulės šviesoje priėmimo neramus vietoje nematomas, bet vis dar kvėpuojantis.Spuogai spuogas pleistras padeda sumažinti paraudimą ir dirginimą, kurį sukelia saulės nudegimo.

3. Tai spuogai vietoje gydymo pleistras padažu hydrocolloid pleistras saugo atitinkamos srities veiksmingai ir sukuria drėgną aplinką, acne spot taškus daro gijimo procesas greičiau.Nereikia išspausti arba POP jūsų spuogų nebėra.

4. Ji gali būti lengvai paslėpti su šviesos make-up, jei reikia, ir nepalieka jokių pėdsakų ant jūsų odos, kai ji yra pašalinti.

5. Tinka visų lyčių.

Aprašymas:

100% Visiškai Naujos Kokybės

Pavadinimas:Pleistras Spuogas

Medžiagos: Arbatmedžio Tiksli

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:Kaip paveikslų paroda(0.04 colių = 1mm)

Paketas apima:

24pcs/krepšys*Spuogas Pleistras

Pastaba:

1. Nenaudoti gilių įbrėžimų ar infekuotų žaizdų.

2. Jeigu turite kokių nors simptomų, infekcija, pvz., išbėrimas, niežulys, alerginės reakcijos ir kt., nustoti naudoti iš karto ir pasikonsultuoti su specialistu.

3. Negalima pakartotinai naudoti.

4. Nenaudokite žaizdos tepalas su šiuo produktu.Atkreipkite dėmesį, kad gali būti skirtumus, efektyvumą, priklausomai nuo individualių odos būklę.

5.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

6.Atleisk, 1 mm/0.039"-2mm/0.078" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai