Radijas Stereo Adapteris Pajungti Automobilio "Bluetooth" Adapteris, Suderinamas Automobilio Stereo "Bluetooth" Suderinama Aux Kabelis Mercedes APS

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a4947

  • Prekės Svoris: 80g
  • Prekės Pavadinimas: VODOOL
  • Sąsaja: "bluetooth"
  • Elemento Dydis: 100.00x50.00x30.00mm
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Modelio Pavadinimas: Automobilio "Bluetooth" Suderinama Adapteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€10.22 €20.03

Dydis:

Kiekis

Automobilio "Bluetooth" Suderinama Adapteris, Radijo Stereo Adapteris Pajungti Automobilio Stereo "Bluetooth" Suderinama Aux Kabelis Mercedes APS

Ypatybė:

1. "Bluetooth" Suderinama Pagrindinis Valdymo Lustas: Šis automobilinis "Bluetooth" suderinama adapteris naudoja Džeris "Bluetooth" pagrindinis valdymo lustas, teikti didelės spartos duomenų perdavimo, be iškraipymų.Su 5.0 "Bluetooth" technologija, jis užtikrina vientisą ir " high-definition audio patirtį, viršijo standartinę garso kokybę.

2. Belaidė Muzikos Transliacija: radijas stereo adapteris pajungti siūlo bevielio muzikos transliavimo galimybes.Jis leidžia jums be vargo prijungti jūsų išmaniojo telefono ar kitų su "Bluetooth" funkcija prietaisų į jūsų automobilio garso sistemą.Mėgaukitės savo mėgstama muzika visur be vargo Cd ir audio kabeliai.

3. Patogi Alternatyva: Daugelis vartotojų rasti tai nepatogu klausytis muzikos, savo automobiliuose, ypač jei jų transporto priemonių, trūksta garso įvesties prievadų.Tradiciniais metodais, pavyzdžiui, Cd, yra lėtas ir pasenęs.Kai kurie automobiliai gali būti išorinės garso įvesties prievadų, bet naudojant ilgas signalo kabeliai gali būti sudėtinga.Su šia audio mp3 muzikos adapterį, galite atsisveikinti su netvarka ir mėgautis muzika tiesiai iš savo telefono arba transliuoti programas.

4. Platus Suderinamumas: Tai automobilio stereo "Bluetooth" suderinama aux kabelis yra skirtas būti suderinami su įvairių automobilių markių ir modelių.Jis ateina su įvairių jungčių, kad atitiktų sąsajos rezervuota gale originalios automagnetolos.Adapteris yra lengvai montuojami, sutaupyti laiko ir pastangų, kartu užtikrinant saugų ir stabilų ryšį.Ji talpina platų įtampos įėjimai, galima prisitaikyti prie skirtingų aplinkų.

5. Realaus Laiko Garso Transliacijos: naudojant "Bluetooth" suderinama radijas stereo aux kabelis, galite nepastebimai klausytis muzikos realiu laiku.Su paplitimas transliacijos paslaugų ir įvairių muzikos apps, jūs turite tiesioginę prieigą prie didžiulėje bibliotekoje dainos su laiku atnaujinti.Apimti eros duomenų srautams pritaikytos medijos ir mėgautis patogumą ir lankstumą, ji atneša.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Pakuotės dydis: 100.00x50.00x30.00mm/3.94x1.97x1.18inch

"Bluetooth" Suderinama pavadinimas: Automobilių rinkinys

"Bluetooth" Suderinama versija: 5.0

Produktą įtampa: 5-12V

Taikytinos modeliai:

Audio 20, Garso 30, Audio 50 APS Comand APS (nur NTG2) A-W169), B-W245 C-W203 & CLK-W209 04/04M-W164, GL-X164), R-W251 mit

Audio 20, Garso 30 Audio 50 APS,Comand APS

W169 Mercedes A-Klasse W245 Mercedes B-Klasse W203 Mercedes C-Klasse

W209 Mercedes CLK-Klasse X164 Mercedes GL-Klasse

W164 Mercedes M-Klasse W251 Mercedes R-Klasse

W221 Mercedes S-Klasse R230 Mercedes SL-Klasse Mercedes CL-Klasse (2004-2006 m.)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Automobilio "Bluetooth" Suderinama Adapteris

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien. 2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai. 3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai