Automatinė Drėkinimo Sodo Rinkinys Dirvožemio Drėgmės Jutiklį, Automatinis Drėkinimas Modulis "PASIDARYK pats" Rinkinys Mini Vandens Siurblys 50cm Žarna Arduino

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a48383

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Automatinė Drėkinimo Modulis "PASIDARYK pats" Rinkinys
  • Komunikacijos metodas: Kita
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED

Kaina

€6.87 €13.47

Dydis:

Kiekis

Automatinė Drėkinimo Modulis "PASIDARYK pats" Rinkinys, Automatinė Drėkinimo Sodo Rinkinys Dirvožemio Drėgmės Jutiklio Relinis Modulis Mini Vandens Siurblys 50cm Žarna Arduino

Ypatybė:

1.Visapusiškas ir patogus Rinkinys: Šis automatinis drėkinimo modulis "pasidaryk pats" rinkinys apima viską, ko reikia ir yra skirtas lengva ir paprasta naudoti, todėl patogu pradedantiesiems, ir "PASIDARYK pats" entuziastams tiek.Paruošimas greitai su visais essentials ranka.

2.Saugiai ir Patikimai su Nuline Rizika: būti tikri, kad tai automatinio laistymo rinkinys yra pastatytas su saugos protas.Ji buvo griežta bandymai, siekiant užtikrinti, kad ji gali būti naudojama be jokių rizikų ir pavojų, leidžianti jums dirbti užtikrintai ir nerimauti nemokamai.

3.Puikiai tinka Pradedantiesiems ir "PASIDARYK pats" Entuziastams: Ar jūs tik pradedate, ar patyręs "PASIDARYK pats" entuziastas, tai laistymo sistemos komplektas yra pritaikytas, kad atitiktų jūsų poreikius.Ji suteikia įrankių ir išteklių, būtinų tiek mokymosi ir realizuoti savo kūrybiškumą.

4.Kompaktiško Dydžio, su Galingas Funkcionalumas: Nepaisant savo mažo dydžio, šis automatinis drėkinimo sodo rinkinys siūlo galingas funkcionalumas.Kiekvieną įrangos yra kruopščiai atrinkta, siekiant padidinti efektyvumą ir našumą, užtikrinti, kad jūs turite visus įrankius, jums reikia į vieną kompaktišką paketą.

5.Išskirtinį Meistriškumą: Meistriškai su kruopščiai išsamiai ir tiksliai, tai dirvožemio drėgmės nustatymo rinkinys demonstruoja aukščiausios meistriškumo.Kiekvienas komponentas yra pagaminta, su aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgaamžiškumas, suteikti jums su patikimas ir ilgalaikis sprendimas.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Modulis

Būklė: Naujas

Modelio Numeris: Automatinė Drėkinimo Modulis "PASIDARYK pats" Rinkinys

Sudedamosios dalys įtrauktos į komplektą:

Relinis modulis: 1 vnt

Dirvožemio drėgmės zondas + palyginimo modulio: 1 vnt

Mažas vandens siurblys: 1

Baterija dėžė: 1

USB maitinimo laido: 1

Silikoninė žarna: 50cm (vandens vamzdis nutylėjimą iki 50cm) jei jums reikia pailginti, prašome jį pirkti atskirai

"Dupont" line: 10 eilučių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Automatinis Laistymo Rinkinys

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai