Molekulinė Modelis 122Pcs Organinė Chemija, Molekulinė Pavyzdį Atomo Elektronų Kelio Struktūros Modelis Rinkinys

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a477721

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y, 18+, 14+y

Kaina

€17.78 €29.63

Dydis:

Kiekis

Molekulinė Modelis 122Pcs Organinė Chemija, Molekulinė Pavyzdį Atomo Elektronų Kelio Struktūros Modelio Rinkinio Molekulinė Kit---Tai švietimo molekulės modeliavimo rinkinys yra skirtas lengvai chemijos mokymosi organinių, neorganinių ir funkcinės grupės.Struktūros modelio rinkinys skirtas pradedantiesiems ir patyrusiems gamtos mokslų ir chemijos mokymąsi.Sužinoti, kaip modelio organinių struktūrų lengvai.

3D Chemija Modelis Kit---rinkinys suteikia studentams iš klasės 7 studijų lygio su spalvomis obligacijas padės vizualiai parodyti konstrukcija ir geometrija junginiai.Visi atomai yra spalvotai visuotinių standartų priėmimo identifikavimo lengva ir naudoti.

Lengva Mokytis---Tai organinė chemija, molekulinė modelis lengvai nustatyti visus atomų ir jų jungtys.Pristatytas tvirto plastiko dėžutė su keturių skyrių, saugojimo ir perkėlimo.Tai visiškai modelį chemija.

Asamblėjos Sudėtinga Struktūra---molekulinės modelio rinkinys, skirtas " organinė chemija yra aukštos kokybės dizainas iš atomų, ir obligacijas, kad sklandžiai prijungti ir atjungti, siekiant užtikrinti jums nereikia gauti pavargę pirštai.Tai, kad jūsų molekulinės modelio rinkinio struktūros super lengvai ir greitai.

Spalvotai---atomai yra spalvotai, kad pasauliniai standartai, kad būtų lengviau jums.Smart box dizainas su lengvai saugojimo skyrių, patogus laikymas.

dydis: 1 x 1 x 1 cm

Medžiaga:PP+LDPE+ABS

spalva:Kaip Parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x 122 Molekulinė Pavyzdį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai