Sunkvežimių Remonto komplektas, termostatas,79 °C 5802062492 005921-R IVECO

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a47515

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • OEM NO.: 5802062492 005921-R

Žymos: sunkvežimių remonto komplektas termostatas

Kaina

€51.64

Dydis:

Kiekis

Dalies Numeris: 5802062492 005921-R

Programos :Sunkvežimių Remonto komplektas, termostatas,79 °C 5802062492 005921-R

CHANGSHA EUCROWN AUTOMOBILIŲ DALYS CO., LTD

EuCrown,daugiau nei 10 metų aukštųjų technologijų įmonė, kuri specializuojasi į R&D,gamybos,pardavimų ir paslaugų, inžinerijos mašinų ir komercinių transporto priemonių elektroninių technologijų.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay, TT, "Western Union", "MoneyGram", "PayPal".Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei nusprendėte pirkti prekę, prašome sumokėti kaip galima greičiau,kad mes galėtume iš karto pasirūpinti, pristatymas jums.

Apie Siuntos

1. Pagal ePacket/DHL/EMS/ "Fedex".

2.Po siuntinys išsiųstas, jis taps nekontroliuojamos.Pristatymo laikas gali būti ilgesnis, per atostogas arba skatinimo laikotarpį.

3. Mes nesame atsakingi už bet kokius mokesčius, ar PVM į muitinės pirkėjo šalyje.

4. Jei po 45 dienų, jums nereikia gauti sklypas, prašome susisiekti su mumis.Mes pateikti paiešką laivybos agentas ir padėti sekti logistikos informacija jums.Jei po 60 dienų jūs vis tiek negaunate sklypas, jūs galite susisiekti su mumis visiškai grąžinti pinigus jums.

Apie Garantija

1. Visi mūsų siūlomi produktai oneor dviejų metų garantija.

2. Produktai su kokybės problema, prašome pateikti mums šiek tiek nuotraukų ar vedios.Mes bus aptarti, išspręsti jums.

Apie Atsiliepimą

1. Mes vertiname jūsų anksti gavimo patvirtinimas.

2. Jūsų nuomonė yra labai svarbi, parduotuvės, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums.

3. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčas be ryšio su mumis.Nesvarbu, kokia problema jums susitikti, mes stengiamės ją išspręsti.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Dėkojame už jūsų supratimą!

Apie kitas Dalys

Jei jūs negalite rasti tai, ko norite mūsų svetainėje, galite susisiekti su mumis aprašymai ir nuotraukos produktus, jums reikia, mes patikrinti, ar mes turime juos.Mes sukurti naujos prekės kiekvieną mėnesį, ir kai kurie iš jų buvo ne buvo įkeltas į svetainę laiku.Ar galite atsiųsti mums mėginio express, mes bus parengti šį elementą masinio pirkimo.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai