5 vnt Universalus Rankenėlėmis Orkaitės Viryklės Rankenėlę Asamblėjos Lengva Įdiegti Patvarus Metalas Medžiagos AEZ72909008 Modelis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a46940

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: MEXI
  • Modelio Numeris: K92B13AC1200952
  • Tipas: Kaitlentės Dalys

Kaina

€17.78 €35.57

Dydis:

Kiekis

Savybės: Pakeisti savo susidėvėjęs orkaitės viryklės rankenėlę su kokybės orkaitės viryklės rankenėlę surinkimas.Mėgaukitės tikslios kontrolės ir lengvai valdyti jūsų viryklė/orkaitė.

Pagamintas iš tvirto metalo, medžiagos, tai rankenėlę asamblėja yra skirtas tenkinti gamybos reikalavimus ir viršija kokybės dalis.Sutaupyti pinigų, nekeliant pavojaus spektakliai.

Puikiai tinka įvairių viryklė/orkaitė modeliai, šis mygtukas asamblėja yra puikus namų vartotojams, kuriems reikia pakeisti sugadintą rankenėlę, ar turite atsarginių viena ant rankų.

Nesvarbu, ar esate virimo skaniai pavalgyti ar kepimo skanėstų, pavyzdžiui, duona, picos, ir pyragai, šis mygtukas asamblėjos užtikrina tikslią ir patikimą veikimą savo namų virtuvėje.

Pasitikėjimas tiksliai dizaino ir lengvai įdiegti šią rankenėlę asamblėjos funkcijų jūsų orkaitė viryklė.Atnaujinti savo maisto ruošimo patirtis su šio esminio pakeitimo dalis.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Metalas Taikomas Modelis: Už AEZ72909008 Dydis: taip, Kaip Parodyta Paveikslėlyje Pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Komplektą Sudaro: 5vnt Rankenėlės

OOTDTY

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai