Nešiojamų Laisvalaikio Kėdė Universali, Sulankstomas Stovyklavimo Kėdė Lengvas Atlošo Pagalvėlė Patogi Dėvėti, atsparus Lauko Reikmenys

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a4192

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Laisvalaikio Kėdė: kempingo kėdė
  • Prekės Pavadinimas: HOSPORT
  • Konkrečias Naudojimo: Paplūdimio Kėdės
  • Kėdės Atlošas: Sėdynės Pagalvėlė
  • Bendro Naudojimo: Lauko Baldai
  • Vienas Tingus Kėdė: atgal kėdė

Kaina

€9.73 €19.47

Dydis:

Kiekis

U. S. pirkėjo dėmesį:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir karinių adresą.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 51/52/07/35/38/28.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

Nešiojamų Atlošas Kėdės Universalus Sulankstomas Sėdynės Pagalvėlės Lengvas Atlošo Pagalvėlė Patogi Dėvėti, atsparus Lauko Reikmenys

Ypatybė:

1. Lengvas ir Patogus: lauko kempingas pirmininkas yra skirtas būti lengvas, todėl jį lengva nešiotis ir transporto.Ji suteikia išskirtinį komfortą su minkšta kempine pagalvėlės užtikrina optimalų patogumą.

2. Stabili Trikampio Struktūra: kėdė funkcijos stabilios trikampio struktūra, kuri užtikrina stabilumą ir ilgaamžiškumą.Jūs galite sėdėti ir atsipalaiduoti su visiškai ramybė, žinant, kad kėdės padės jums saugiai.

3. Paprasta Sąranka su Atlošo Pagalvėlė: įsteigti kėdės yra juokų darbas.Su tik vienas žingsnis, galite be vargo surinkti kėdės ir mėgautis jo patogus atlošas pagalvėlių, suteikiant puikų paramą už jūsų nugaros.

4. Greito Išardymo ir Patogus Laikymas: Kai atėjo laikas susikrauti, kad kėdė gali būti greitai išmontuoti ir sulankstytas į kompaktišką dydį lengva laikyti.Tiesiog nuimti dalimis ir įmaišykite juos kartu, sutaupyti laiko ir pastangų.

5. Stipri Elastinga Laidą ir Patogiu Akių Kišenėje: kėdės funkcijų, aukštos kokybės elastiniai kordai, kurie teikia aukščiausios stiprumo ir patvarumo.Ji užtikrina tvirtą krėslų patirtis net per ilgesnį naudojimo.Be to, built-in akių kišenėje siūlo patogią saugojimo vietos savo daiktus, o jūs atsipalaiduokite.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Gaminio medžiaga: 600D Oxford medžiaga

Gaminio spalva: Smėlinė, Juoda, Žalia (pasirinktinai)

Produkto saugojimo dydis: 51 * 24cm/20.08 * 9.45 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Sulankstoma Kėdė

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai