Vaikai Motociklo Panaudoti Animaciją Vaikams Motociklų Saugos Diržų, Vaikams, Saugos Diržų Motociklo Vaikų Saugos Diržu Vaiko

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a414105

  • Medžiaga: kvėpuojantis 3D mesh
  • Modelio Numeris: Vaikai Motociklo Diržas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€8.19 €16.37

Dydis:

Kiekis

Kulka Taškų:

1. Patogus ir kvėpuojantis: motociklo diržai vaikams yra pagamintas iš odos draugiškas ir praktiški medžiaga, kad būtų patogu dėvėti.Tai yra didelio tankio austinio diržo, kad mažina spaudimą pečių ir nugaros apačioje ir 3D mesh", kuri leidžia oro cirkuliaciją.

2. Saugumui užtikrinti: Šis motociklas diržai vaikams turi integruotą projektą, kurie taupo erdvę ir yra lengvai undoo suaugusiems, bet ne vaikams, užtikrinti saugumą ir patogumą.

3. Reguliuojami diržai: Jūs galite reguliuoti motociklo diržai vaikams laisvai, pagal jūsų ir jūsų vaikų poreikius.Ji turi 2 reguliuojamas pavaras, aukštos ir žemos, todėl jūs galite pasirinkti geriausiai tinka jūsų vaikui.Jis nebus per stora arba per laisvi, užtikrinti komfortą ir saugumą.

4. 360 laipsnių erdvinio: Su šio motociklo diržai vaikams, jūs galite važiuoti su savo vaiku, nesirūpindami apie jų saugumą.Diržai yra prijungtas prie keturis taškus, teikiant stipresnė ir saugesnė apsauga, nei kitų modelių.360 laipsnių erdvinio fiksuotojo konstrukcija užtikrina, kad jūsų vaikas lieka vietoje ir turi važiuoti.

5. Įvairias programas: Šis vaikas motociklo diržas gali tilpti dauguma rūšių motociklų, paplūdimiai, sniegaeigiai, dviračiai, elektrinės transporto priemonės, ir daugiau.Jis idealiai tinka važiuoti su savo vaikais dėl įvairių vietovių, ir ne kartą.

Aprašymas:

Kad jūsų vaikai saugiai ir patogiai, bet važiavimo su šio didelio tankio diržas diržas.Tai lengva naudoti ir reguliuojamas atsižvelgiant į jūsų ir jūsų vaikų poreikius.Diržai yra prijungtas prie keturis taškus papildomą saugumą ir stabilumą.Jis gali tilpti dauguma rūšių motociklų, paplūdimiai, sniegaeigiai, dviračiai, elektrinės transporto priemonės ir dar daugiau.Pabandykite šiandien ir mėgautis nuotykius su savo vaikais.

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Motociklas kūdikių, vaikų saugos diržas

2. Medžiaga: kvėpuojantis 3D mesh

3. Vaikų juosmens apimtis: 60cm-100cm/23.62-39.37 į

4. Suaugusiųjų juosmens apimtis: 100cm-140cm/39.37-55.12 į

5. Maksimali apkrova: 50kg

6. Dirželis metodas: priekiniai atgal tipas, atgal tipas

Pakavimo sąrašas:

1 x Motociklo Diržai Vaikams

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai