12PCS Vandens filtrai 5 Sluoksnių Namų Vandens Valymo Filtras aktyvuotos Anglies Filtravimo Vandens iš Čiaupo, Mini Maišytuvas Filtras

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a40840

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€18.74 €24.34

Dydis:

Kiekis

Plačiai Taikoma): Tinka labiausiai ilgas ir apvalus baseinas, maišytuvai, taikoma maišytuvo angos skersmuo nuo 16-22mm.Applicabe bakstelėkite:Vieną skylę baseino maišytuvas,Dvigubai baseino, maišytuvas,Dušas,Vonia, maišytuvas,Virtuvės maišytuvas.

Maišytuvas Vandens Filtras:Built-in sluoksnių filtras gali atskirti kokoso aktyvinta anglis, ceolitas, PVA neaustinių?audiniai, kalcio sulfitas ir gumos, kurios applys valyti kieto vandens ir gerai vandens.

Sveikas Gyvenimo būdas:Nuimkite vandens chloro, sunkiųjų metalų, kitų priemaišų,vandens daugiau saldaus, saugesnis.

Lengva Valyti:turi elementą, namų biuro,100% naujas ir aukštos kokybės.Aukštas atsparumas temperatūrai, nėra lengva deformuotis.Išvalyti, tiesiog nuimkite kiaurasamtis ir nuplauti jį po vandeniu.

Vandens taupymo:Pagaminti iš minkštos gumos medžiagos gali išvengti vandens nuotėkio, kuris gali sutaupyti vandens už savo kiekvieną kartą naudojant.

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

12 x Maišytuvas Filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai