NISI S6 Turėtojas Rinkinys Aikštėje Filtro Laikiklis Tamron 15-30mm F2.8 Fotoaparato Objektyvą Aliuminio 150mm Turėtojas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a392294

  • Prekės Pavadinimas: SETTO
  • Modelio Numeris: S6
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: UV Filtras

Žymos: savininkas rinkinys aikštėje filtro laikiklis

Kaina

€531.00

Dydis:

Kiekis

Į NiSi S6 150mm Filtro Laikiklio Komplektas su Pro CPL ir toliau sėkmės mūsų populiarus S5 sistema ir atneša puikių naujų funkcijų į ultrawide objektyvas setup.

Skirta kraštovaizdžio fotografai, kurie nori sujungti ultra-plataus kampo objektyvo su filtravimo sistema, palaikanti kelis filtrus.Su S6 leidžia naudoti integruotą PRO CPL ir du 150mm pločio filtrai (2mm storio) su 360 laipsnių sukimosi už CPL.Į 150mm Filtro Laikiklio Komplektas su Pro CPL neturi vinjetės ir leidžia naudotis visomis ultra plataus kampo lęšiai.

Su S6 siūlo naują blokavimo sistema, užrakto pagrindinė filtro laikiklį į vietą.Integruota varantys gali būti lengvai pasukami, užrakinti turėtojas vietoje su blokavimo sistema, kuri mano, fizinių ir lengva naudoti.

Dėl plataus židinio nuotolis ir daug šviesos, ateinančios iš svogūno galvos, šešėlius ir blyksnius gali įvykti, kai naudojant filtrų sistema.Norėdami išspręsti šią problemą, S6 pagrindinis adapteris naudoja tą patį personalinė gydymas, kaip aukštos klasės objektyvo gaubtas.

A pritaikyta konstrukcija leidžia integruoti CPL būti pasukti naudojant 150mm filtrai, naudojant dviejų pavarų įsikūręs ant galinio laikiklio, konstrukcijos elementas, paimtas iš mūsų pirmaujančių 100mm turėtojams.Savininkas leidžia labai greitai sumontuoti ir šalinimo be objektyvo nuėmimas nuo fotoaparato.Priekinės laikiklio su įrašų turintis 150mm filtrai gali būti greitai pašalintas, kad būtų sutelkti ir lengvai pakeisti ar pašalinti filtrus.

Su S6 yra atnaujintas dizainas remiasi atsiliepimų iš mūsų vartotojų per S5, įskaitant:

Dizaino priekiniai filtro laikiklis buvo patobulinta, kad būtų lengviau įdėti ir išimti ND filtrai.

Nauja integruota blokavimo sistema, užrakto priekinėje filtro laikiklį.

Nauja personalinė gydymo viduje adapteris sumažinti atspindys, šešėlius ir blyksnius.

Galinio fiksavimo žiedas yra oksiduotas sidabras geriau atrodo.

Su S6 siūlo naują kompaktiškas atveju, saugoti ir apsaugoti S6 rinkinys.

Yra Objektyvo Dangtelis, siekiant apsaugoti CPL.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai