Pieštuko Atveju, Talpa 72 Tvirtinimo Taškai 4 Sluoksnių Pieštuko Atveju, Masyvo Spalvos Kvadratą Eskizas Pieštuku Atveju, Raštinės Reikmenys Dovana

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a38082

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€7.69 €17.89

Dydis:

Kiekis

Pagamintas iš Oksfordo audinio, elegantiškas ir madingas, lengva valyti.Prašome atkreipti dėmesį, kad rašiklis yra neįtraukti, kuris yra labai elegantiška, madinga ir lengva priežiūra.

Keturių sluoksnių konstrukcija su 72 dangos skylės viduje.Ji gali turėti iki 72 pieštukai ir turi papildomą skyrių, skirtą trintukai ir drožtukai.

Kiekvienas rašiklis turi savo stendą, ir elastinės juostos tvirtai pataisos kiekvieną pieštuką ar rašiklį, siekiant apsaugoti juos nuo kritimo arba užlipus ant jų.

Taip pat galite naudoti pieštukų dėžutė, skirta kitiems tikslams.Gali būti naudojama kaip didelės pieštuko atveju, taip pat gali būti naudojamas kaip keliauti kosmetikos krepšys.

Geros sandėliavimo erdvė su užtrauktuką-tai puiki dovana vaikams, studentams, meno mėgėjams, spalva knygų mėgėjams, dailininkų, draugų ir šeimos.

aprašykite:

Pavadinimas: didelės talpos pieštuko atveju

Tipas: pieštuko atveju

Specifikacija: 72 tvirtinimo taškai 4 Sluoksnių

dydis: 19,5 x 9 x 12,5 CM

Medžiaga: Oxford medžiaga

Spalva: violetinė / juoda

Pakuotės Turinys:

1 x pieštuko atveju

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai