5/10 Pack Baseinas Skimmer Kojinės Krepšius, Filtrai Inground Virš Žemės Baseinas Lauke, Filtrai, Baseinas, Tvenkinys Priedai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a3762

  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Modelio Numeris: Baseinas separatorius
  • Tipas: Sodo Įrankių Dalys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: APWIKOGER

Kaina

€1.87 €3.89

Dydis:

Kiekis

5/10 Pack Baseinas Skimmer Kojinės, Išvalo Šiukšles ir Palieka, Daugkartinio naudojimo Krepšius, Filtrai Ju Užsklanda, Plaukimo Baseinas, Tvenkinys, Inground, Virš Žemės Baseinas

Ypatybė:

Storio ultra-fine nailono audinys yra patvarus, puikios kokybės, lankstus.Jį galima plauti ir naudoti pakartotinai, kiek reikia.Ultra-fine mesh " gali užfiksuoti visas smulkias daleles, išlaikyti baseinas, filtras švarus, skatinti baseinas, vandens cirkuliacija, ir padaryti jūsų baseinas filtro paleisti efektyviau.Rekomenduojama pakeisti baseinas kojinės kas 4-8 savaites.

Paprastas baseinas Skimmer kojinės padaryti baseinas techninės priežiūros lengva, ir apsaugoti siurblio rotorių ir veleno sandariklį su baseinu, kad jūsų filtravimo sistema turės ilgesnį tarnavimo laiką.

Lengva įdiegti, labai lankstus, tinka daugeliui tipų baseinas siurbliai, baseinas, krepšius ar filtras krepšiai.Tiesiog ištiesti jas į krepšelį įdėti į krepšelį atgal, ir filtro keitimas kojinės reguliariai.

Brangus remontas reikalingas, kuris padeda jūsų baseinas techninės priežiūros.Jie gali sugauti aliejus, plaukų, klaidas, žolės, žiedadulkių, lapai, pušų spyglių ir kitų smulkių nuolaužų.Paprastas ir veiksmingas būdas apsaugoti jūsų baseinas filtras.

Idealus baseinas reikmenys, drabužiai filtras kojinės, mėgautis prabangiau filtravimo ir švaresnis baseinas.Baseinas kojinės surinkti visas šiukšles, kol jie susispaudžia, kad jūsų filtravimo sistema veiks ilgiau!Labai tinka žemės ir žemės baseinai.

Specifikacija:

Medžiaga: Stipri Elastinga Superfine Nailono Akių

Dydis: 22 X 13cm/8.66 X 5.12"

Įskaitant: 5vnt/10vnt

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

5/10 X Baseinas Skimmer Kojinės

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai