1~10VNT Lipdukai Spuogai Stick Rūgšties Spuogas Įrankiai Grožio Šalinimo Hialurono Pleistras Veido Makiažas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a36552

  • funkcija 03: Spuogai, Dėmės,
  • Funkcija 01: Microneedles Stabdžių Spuogai Spuogas Šalinimas
  • Prekės Pavadinimas: Firstsun
  • Produktas: Spuogai, Dėmės
  • Maitinimo Šaltinis: NĖRA
  • Vienetų skaičius: COMBO
  • Funkcija 02: spuogai lipdukai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€19.10 €31.84

Dydis:

Kiekis

1~10VNT Lipdukai Spuogai Stick Rūgšties Spuogas Įrankiai Grožio Šalinimo Hialurono Pleistras Veido Makiažas

Aprašymas:

MICRODARTS SPUOGAI PLEISTRAS

●Idealus anksti ir žemiau paviršiaus defektų

●Odos tipų ir amžiaus

Techniniai duomenys:

Anksti & Gilių Spuogų: greitai veikiantys spuogai, dėmės, aktyviai sugeria besivystančių dėmių ar jau šiuo spuogų.Šie maži, permatomas lipdukas-kaip hydrocolloid pleistrai veikia kaip apsauginį dangtelį ant apdoroto ploto, kad dėmės pastebimai mažesnis mažiau nei dieną.

Puikiai tinka Odos Tipams & Amžius: Šios greitai veikiančios pleistrai yra be narkotikų, ne-džiovinimą, ir sugeria išskyros ir greičiau gyja.Naudoti įprastu būdu, arba riebiai odai.Jie yra pakankamai stiprūs, kad likti per naktį ir gali būti dėvėti makiažas.

Microdart -Tech: gali Pasigirti 176 Microdarts (daugiau nei bet kurios kitos prekės), kad savarankiškai ištirpinama giliai į odą, pristatyti ingredientų, kad tiksliai nukreipti užsispyręs dėmių.Mūsų lab praleido mėnesius, tobulinti lygiai, ryškumas — skausmo, bet veiksminga! — ir sukibimas pristatyti jums geriausius šioje inovacijų varomas mokslas.

Veganų & Cruelty-Free Formulę: Mūsų spuogai taškų, yra padaryta su gera formulė, kuri yra nealkoholinis, nėra kenksmingų cheminių medžiagų, yra cruelty-free, ir vegan draugiškas.

Lengvas Naudojimas: Paprasta naudoti, spuogai, dėmės, veido.Pirma, valyti odos plotą, kuris reikalauja ir vieta gydomasis pleistras per tą vietą.Pašalinti Microdart po 8 valandas ir tada valyti srityje ir taikyti kitą pleistrą, jei reikia.

Pakuotė:

1* spuogai pleistras

Pastabos:

Nepalikite 1 ir 2 atsiliepimais be prašo pagalbos.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai