8pcs Blyksnius Riešutų Aikštėje Galvos 3/8 Ratai Nešiojamų Crowfoot Raktas Nustatyti Taisymo Įrankis Profesinės Sandėliavimo Laikiklis Daugiafunkcinis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a36543

  • Prekės Pavadinimas: Hinmay
  • Medžiaga: Chromo-vanadžio Plieno
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Raktu Komplektas
  • Savybės: Daugiafunkcinis, Neslidžia

Kaina

€17.13 €20.89

Dydis:

Kiekis

Ypatybė:

【8 SKIRTINGŲ MODELIŲ】gausite 8pcs crowfoot raktas su skirtingų atidarymo dydžių. 2 tipų pasirinkti, anglų sistema(apie 3/8, 7/16, 1/2, 9/16, 5/8, 11/16, 3/4, 7/8inch ), Metrinė sistema(apie 10, 12, 13, 14,15, 17,18, 19mm ).

【TVIRTAS MEDŽIAGA】Crowfoot raktas yra pagamintas iš chromo vanadžio plieno, sutirštės medžiagos, siūlanti aukštos kietumas ir didelio stiprumo, stiprūs ir ilgaamžiai.Jo paviršius yra nušlifuotas ir turi gerą tekstūrą.

【AIKŠTĖS GALVOS】 Crowfoot raktas tinka 3/8 colių kvadratinių vadovas (10MM) L-tipo raktas, pratęsimo lazdele, reketas, išnirimas, varpo riešutų vadovas suteikia saugų sukibimą.Ji yra lengva pakeisti ir lengva naudoti.

【PLATUS】8 Crowfoot raktus su įvairių angų yra idealus, įrankiai automobilių, baldų remontas, namų tobulinimas, santechnikas, pramonės ir kt.Jis gali pasiekti viršaus, šono ir ankštose erdvėse, dėl užtrauktuku.

【SU SAUGOJIMO LAIKIKLIS】Į paketą taip pat įeina saugojimo stovėti.Jis yra pagamintas iš metalo, dėvėti-atsparūs didelėms apkrovoms.Su laikikliu, jūs galite lengvai išsaugoti šias veržliarakčiai, ir laiko juos sutvarkyti.

Techniniai duomenys:

Tipas: anglų sistemą, Metrinė sistema

Crowfoot raktu spalva: Sidabrinė

Sandėliavimo laikiklis spalva: Sidabrinė

Crowfoot veržliarakčio medžiaga: Chromo vanadžio plienas

Pritaikomumas: Tinka 3/8 colių kvadratinių vadovas (10MM) veržliaraktis

Sandėliavimo atramos medžiaga: Metalo

Crowfoot veržliarakčio dydis(Metrinė sistema, plotis žiočių): Apie 10, 12, 13, 14,15, 17,18, 19mm

Crowfoot veržliarakčio dydis( anglų sistemą , plotis žiočių): Apie 3/8, 7/16, 1/2, 9/16, 5/8, 11/16, 3/4, 7/8inch

Sandėliavimo atramos dydis: Apie 250mm/9.84 colių(L)

Komplektą Sudaro:

8pcs x Crowfoot raktas

1pc x Saugojimo laikiklis

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai