40cm Pripučiamas Paplūdimio Kamuolys PVC Nuotolinio Valdymo Žėrintis Pripučiamų Kamuoliukų su LED Šviesos Vandeniui Vasaros Vandens Šalis Žaidimas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a36448

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PVC
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Prekės Pavadinimas: JOCESTYLE

Kaina

€11.74 €25.53

Dydis:

Kiekis

40cm Beach Baseinas, Žaisti Kamuolys su LED Šviesos 16 Spalvomis Žėrintis Paplūdimio Kamuolys PVC Nuotolinio Valdymo Vandeniui Lauko Sporto Žaislai

Ypatybė:

1. Švyti Tamsoje: Šis paplūdimio kamuolys gali švyti tamsoje su 16 skirtingų spalvų ir funkcijų, kad galima pakeisti nuotolinio valdymo pultelio naudojimas, kuriant įsimintinas jūsų baseino vandens šalis žaidimai.

2. Įdomus Lauko Žaislas: LED šviesos kamuolys yra puikus baseinas šalys, vasaros paplūdimio šalių, veiklos lauke ir baseinas įdomus.Tai puiki alternatyva reguliariai šviesos/LED balionai!

3. Atsparus vandeniui: LED šviesos yra įdedamas maža kišenė apačioje kamuolys, todėl ji atspari vandeniui.Jis tinka bet vasarą šalies atsargas.

4. Daugiafunkcinis: žėrintis pripučiamas kamuolys gali būti naudojamas kaip graži dekoracija ar reguliariai paplūdimio kamuolys.Jūs galite žaisti visus žaidimus kamuoliu baseinas/kieme/paplūdimys ir jį naudoti kaip puošmeną, kur reikia.Tiesiog įjunkite LED šviesos ir pasirinkti norimą spalvą ir funkcija.

5. Patvari Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės, patvarios medžiagos, šis LED beach ball žaislas yra atsparus nusidėvėjimui ir ašarų, atlaikyti šiurkščiai žaisti, ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Specifikacija:

Pagrindinė medžiaga: ekologiška PVC medžiagos

Gaminio spalva: pagrindinio korpuso, balta

Gaminio dydis: skersmuo 40cm/15.74 colio po infliacijos

Produkto grynojo svorio: maždaug 150g

Reguliuojamas spalvų: 16 šviesių spalvų variantai

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2/4/6 x Paplūdimio Kamuolys

2/4/6 x Nuotolinio Valdymo pultas

2/4/6 x LED Šviesos

2/4/6 x Mygtuką Baterija (built-in)

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai