Kalėdų Karvė Papuošalai Apmušalai Automobilio Pakabukas Namuose Medžio Apdaila Mielas Karvių Kalėdų Eglutės Papuošalus Mielas Sūpynės Karvė Apmušalai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a3389

  • Tipas Didmeninės: no
  • Elektroninis: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Mielas Animacinių Filmų Karvė Pakabukas
  • Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
  • Rinkinys Tipas: no

Kaina

€2.58 €5.16

Dydis:

Kiekis

Kalėdų Karvė Papuošalai Apmušalai yra mielas ir šventinės dekoracijos, kad bus malonu į jūsų atostogų sezoną.Jie turi kūrybinę konstrukcija, kad funkcijos žavinga karvės dėvi Santa kepurės ir šalikai.Jie yra lengva pakabinti ant medžio, sienos, lango ar durų su pritvirtinti lynai.Jie turi daug programų Kalėdų, Naujųjų Metų, gimtadienio, šalies ir daugiau.Jie taip pat yra puiki dovana jūsų šeimos nariams, draugams ir karvės mėgėjams.Pridėti šiek tiek įdomus ir žavesio jūsų namuose su šių gražių papuošalų.

Medžiagos; Akrilas

Svoris; 30g

Sąrašas:

Animacinių Filmų Karvė Automobilių Pakabukas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Linksmas aksesuaras: Šis animacinių filmų karvė automobilių pakabukas yra žavus ir nenuspėjamas, be savo automobilio, kuris gerina savo vairavimo patirtį su savo linksmas akivaizdoje.Tai nuostabi atostogų apdaila.

2.Plačiai naudojimas: Šis žavus animacinių filmų karvė pakabukas gali būti pakabinti ant savo automobilio galinio vaizdo veidrodis, arba naudojamas kaip dekoracija jūsų sienos, durų, rankenos, langų, ar Kalėdų eglutė.

3.Realus dizainas: Šį animacinį karvė automobilių pakabukas yra kūrybingas ir realus dizainas, kuris pagerina jūsų automobilio apeliacinį skundą ir charakterį.Ji yra ryškus karvės formos, kuri primena tikrą gyvūnų, atkreipti dėmesį ir susižavėjimą iš kitų vairuotojų ir keleivių.

4.Hangable Dizainas: Šį animacinį karvė automobilių pakabukas yra patogus ir paprastas naudoti hangable dizaino, kuris leidžia jums tai vieta, kur tik norite, pvz., savo galinio vaizdo veidrodis, langas ar prietaisų skydelio.

5.Atostogų dovanų: Tai animacinių filmų karvė automobilių pakabukas yra unikalus ir žavinga dovana visiems, kurie myli gyvūnus ir humoro.Tai puikūs ir jaukus aksesuaras, kad bus gyvinti savo automobilį ir savo nuotaiką.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai