Kondicionavimo Angos Skydelis Grotelių Centre Brūkšnys Oro Angos Skydelis Žalia Automobilių Centras Brūkšnys A/C Ventiliacijos Panel "Toyota" dėl Corolla 2007-2013 m.

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a33567

  • OEM NO.: 55670-02160
  • Elemento Ilgio: 310 mm
  • Modelio Pavadinimas: Centras Brūkšnys Oro Angos Skydelis
  • Elemento Aukštis: 130 mm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Oro kondicionavimo Montavimas
  • Elemento Plotis: 200 mm
  • Prekės Svoris: 630g
  • Prekės Pavadinimas: APWIKOGER
  • Medžiagos Tipas: ABS cm

Kaina

€33.96 €70.74

Dydis:

Kiekis

A/C Lizdo, Lizdo Dangtelį 55663-02060 Automobilių Centras Brūkšnys A/C Angos Skydelis Oro Angos Dangtelio Pakeitimo "Toyota" dėl Corolla 2007-2013 m.

Ypatybė:

1. Pilnas Pakeitimas: Šis centras brūkšnys oro angos skydelis tarnauja kaip visiškai pakeisti senų ar sugadintų plokščių jūsų transporto priemonės.Atnaujinti išvaizdą jūsų interjero ir atkūrimo funkcija su šiuo aukštos kokybės atsarginių dalių.

2. Aukštos Kokybės ir patvarių Medžiagų: Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, tai a/c išleidimo angos dangtelis yra pastatytas paskutinis.Ji siūlo puikų patvarumą ir patikimumą, užtikrinant, kad jis gali atlaikyti kasdien naudoti ir prižiūrėti savo veiklos rezultatus per tam tikrą laiką.

3. Nereikia jokių Pjaustymo arba Sandūrų: jungtimis šiuo kondicionavimo angos skydelis grotelės yra suprojektuotas puikiai, panaikinant būtinybę pjovimo arba sandūrų laidų montavimo metu.Mėgautis be jokio vargo pakeisti procesą ir užtikrinti vientisą ryšį su jūsų automobilio elektros sistemos.

4. Lengvas Diegimas: Diegimas šis automobilis centras brūkšnys a/c angos skydelis yra greitas ir paprastas.Jos tiesiogiai-fit dizainas, ją išlygina, puikiai dera su originaliu tvirtinimo taškai, padaryti diegimo procesą, lengviau vartotojams visų įgūdžių lygį.Jokių sudėtingų pakeitimų ar papildomų detalių nereikia.

5. Pagerinti Išvaizdą ir Funkcijas: pakeisti jūsų senas ar pažeistas oro angos dangtelio pakeitimas su šiuo aukštos kokybės atsarginių dalių, jūs ne tik pagerinti išvaizdą jūsų automobilio interjero, bet ir atkurti funkcionalumas, oro vėdinimo sistema.Mėgautis geresnės oro srauto kontrolė ir pailsėję pažvelkite į savo automobilį.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: ABS

Spalva: Pilka

OEM: 55670-02160

Pakuotės dydis: 310x200x130mm/12.2x7.87x5.12inch

Taikytinos modeliai: Toyota dėl Corolla 2007-2013 m.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Center Brūkšnys Oro Angos Skydelis

[relateproductdetail/]

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai