2vnt Rankų Masažas Kamuolys Praktiškai Giliųjų Audinių Masažas Priemonė Tinka Naudotis Sporto Myofascial Spaudai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a33211

  • Medžiaga: Geležies Kamuolys
  • Mokymo Vietos: Ranka
  • Tipo sportas: Raumenų Relexation
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Departamentas Pavadinimas: Unisex
  • funkcija: Raumenų Relex Aparatai

Kaina

€8.67 €14.45

Dydis:

Kiekis

ASD88 2vnt Kasdien Fitneso Geležies Kamuolys Stresą, Atsipalaiduoti Kinijos Sveikatos Priežiūros Tinka Fizinės Terapijos Acupoints Masažas ASD88

Aprašymas:

Savybės:

Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš geležies su variu, "chrome", patvarus ir tvirtas.Lygaus paviršiaus, yra saugus naudoti.Antikorozinės ir atsparumas dilimui.

Rankų Masažas: veikia kamuolys su pirštais, juda kamuolys bus paskatinti acupoints pirštų ir delnų, kuri gali būti svarbi pratybų.

Sveikatos Priežiūra: be mažinant streso, sveikatos kamuoliukus arba baoding rutuliai yra žinoma, kad pagerinti sąnarių, kraujo apytaką, miego ir atminties.

Naudojimas: Sveikatos kamuolys yra tradicinė liaudies sporto įrangos, tinka daugeliui žmonių, žaisti.Du ar daugiau kamuoliukų yra pasuktas kelis kartus ranka pagerinti rankų miklumo ir jėgos.

Po pardavimo Paslaugos: Jei jūs susiduria jokių problemų, apie mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame pasirengę padėti.Mes išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma.

Specifikacija:

Medžiaga: Geležis

Skersmuo: 38mm / 43mm

Kaip naudoti:

Kaip jūs naudotis, uždėkite du kamuolius į savo rankas, su penkiais pirštais lenkimas ir išplėsti, kad du kamuoliukus ratą su kita,sukimosi kryptimi vengia, inversijos taškų, kad visos jungtys ranka juda.Su ranka ir pratęsimo,

Poveikio derliui, priekiniai sienos raumenys gali turėti tempas susitraukimo ir atsipalaidavimo.Rankos gali būti pakaitinis pratimai,bet ir tris ar keturis kamuoliukus vienu metu nugara, žaisti keletas triukų!

Komplektą Sudaro:

2x Rankų Masažas Rutuliukai

1x Dėžutė(Spalva yra atsitiktinis)

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai