Telefono Laikiklis Stovėti Stalas Kūrybos Helovinas Ragana/Moliūgų Dizainas Telefono Laikiklis, Universalus Stalinis Mobiliojo Telefono Parama

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a3141

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Proga: Lyčių Atskleisti
  • Medžiaga: Mediena
  • Vienkartiniai Indai Tipas: Vienkartiniai Šiaudelius

Kaina

€6.55 €13.10

Dydis:

Kiekis

Patinka žiūrėti TV jūsų telefone su šia darbalaukio telefono turėtojas medienos.Ji yra lengva, saugojimo, kai jo nenaudojate.Apačioje nėra subraižyti stalas.Jis turi plačias suderinamumo su dauguma išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Mediena

Dydis: apie 17.6*7,6 cm/6.9*2.9

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Mediniai mobiliojo telefono holde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus ir patogus: Šis medinis mobiliojo telefono laikiklis leidžia jums patiks skaityti, videoing, klausytis muzikos, arba įrašymo, su lengvumu.Ar esate virimo, studijuoja, ar žiūrėti TELEVIZORIŲ, galite nemokamai į savo rankas.

2.Parduotuvė lengvai: Jūs galite lengvai išsaugoti šį mediniai mobiliojo telefono stovas ir įdėti jį toli, bet lentyna, stalas, ar stalčių.Ji yra kompaktiško dydžio, kad būtų lengva saugoti.

3.Praktiška ir naudinga: Su šia darbalaukio telefono laikiklis pagamintas iš medžio, jūs galite mėgautis daug patogumais, naudojantis telefonu.Ji gali įkrauti jūsų telefoną ir jį išlaikyti stabilų tuo pačiu metu.

4.Paprastas ir patvarus: Šios medienos telefono stovas stalas yra pagamintos iš aukštos kokybės medienos medžiagos, kad išvengti įbrėžimų ant stalo.Jis suteikia jums galimybę įdėti savo telefonus vertikaliai arba horizontaliai ant stovo geriau žiūrėjimo patirtį.

5.Įdomus ir baisu: Ši medinė telefono turėtojas stovėti stalas turi Halloween tematikos dizainas, todėl jis įdomus ir baisu aksesuaras.Jis gali sutalpinti dauguma mobiliųjų telefonų rinkoje.Dėl savo plataus suderinamumo, tai puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai