Universalus Sklendes Daviklis Variklio Vožtuvai Priemonė, Įrankis, skirtas Automobilių, Motociklų Variklio Nerūdijančio Vožtuvai Įrankis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a308451

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: wupp

Kaina

€0.63 €0.93

Dydis:

Kiekis

Savybės:

OOTDTY

Šis įrankis gali būti naudojamas matuoti įrankio šabloną vielos pjovimo, nerūdijančio plieno ir geležies, anglies plieno ir kitų medžiagų, ir turi plačią taikymo.

Naudoti valdovas projekto, gali pateikti tikslius matavimo rezultatus, padėti vartotojams tiksliai poziciją ir patikslinti įrankio šabloną.

Patvari medžiaga-produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio geležies medžiagos, atsparumas korozijai, atsparumas dilimui, ilgalaikio naudojimo nėra lengva deformacija.

Masto liniuotės yra aiškūs ir įskaitomi, kad vartotojai galėtų greitai ir tiksliai išmatuoti reikiamą vertę.Dydis įrankis valdovas yra nedidelis, lengva nešiotis ir laikyti, ir patogu vartotojai gali naudoti įvairiomis progomis.Lengva naudoti, tiesiog reikia įdėti įrankį galėtų būti matuojamas gauti tikslius matavimo rezultatus.

Tinka dirbančių darbuotojų vielos pjovimo, nerūdijančio plieno ir geležies, anglies plieno ir kitų medžiagų apdirbimas, siekiant padėti jiems atlikti tikslius matavimo ir reguliavimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: Apytiksl. 30x50mm/1.18x1.97in

Tipas: 3

Komplektą Sudaro:

1x Sklendes Daviklis

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai