Planšetinio kompiuterio Dangtelis " Tablet Atveju Silikonas atsparus smūgiams Lašas Apsaugos Tvirtas Tablet Padengti su Stovu IOS 10.2 2019 2020 2021 Tablet

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a305775

  • Prekės Pavadinimas: VBESTLIFE
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 10.2
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Apsaugos Shell/Oda
  • Medžiaga: silicio

Kaina

€13.08 €24.22

Dydis:

Kiekis

Tabletę Atveju Silikonas atsparus smūgiams Lašas Apsaugos Tvirtas Tablet Padengti su Stovu IOS 10.2 2019 2020 2021 Tablet

Savybės: 1. SILIKONINĖS MEDŽIAGOS: Tabletės atveju yra pagamintas iš silikono medžiagos, minkštas ir patogus, veiksmingai saugo planšetinį kompiuterį nuo įbrėžimų ir smūgių.

2. STOVO FUNKCIJA: Tabletės atveju, funkcijų išsiskirti, turėti savo planšetinį kompiuterį stabili, todėl galite žiūrėti filmus, žaisti žaidimus ir dar daugiau patogų kampą.

3. TIKSLIAI SUTVERTAS: Tvirtas tablet atveju suteikia galimybę lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose labiau vientisą patirtį.

4. PUIKUS GAMINYS: Planšetinio kompiuterio dangtelis yra sukurtas naudojant didelio tikslumo įranga, ir kiekviena detalė yra kruopščiai poliruoti.

5. TVIRTAS IR PATVARUS: atsparus smūgiams tablet atveju yra tvirtas ir patvarus, lengvas nešioti ir išvengti žalos nuo atsitiktinio lašai.

Specifikacija: Elemento Tipas: Tablet Atveju

Medžiaga: Silikonas

Paketų Sąrašo: 1 x Tablet Atveju

1 x anglų Eksploatavimo Instrukcija

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai