4G GSM Relė Reguliatorius 4 Kanalų SMS Smart Nuotolinio Maitinimo Jungiklis SM4 su Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis Namų Automatikos Prietaisų

(5) 1 Atsiliepimai | SKU: a30392

  • 4G dažnis LTE FDD: B1/B3/B5/B7/B8/B20
  • Powered: pagal DC12V maitinimo adapteris
  • Prekės Pavadinimas: KONLEN
  • Valdymo režimas 1: SMS arba Skambinti
  • SM4: Su 4 relės, 2 jutiklis uostuose
  • Valdymo režimas 2: App per 4G interneto duomenų
  • Modelio Numeris: SM1 SM4
  • Kabelio ilgis jutiklis: vieno metro
  • Tinklas: 4G lte
  • GSM dažnis: 900 1800mhz
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Temperatūros nustatymo diapazonas: Nuo -40 iki +110 °C
  • Relė logika: Normalus Atidaryti ar Normalus Uždaryti
  • SM1: vienas relinis išėjimas, vienas jutiklis uosto
  • Kiekvieną rėlę įjungti apkrovos: 10A/30VDC 10A/250VDC
  • drėgmės nustatymo diapazonas: 0% iki 99%
  • "Smart home platform: Kita

Žymos: 4 relės gsm sms valdytojas, gsm protingo namo automatizavimo, valdytojas gsm 4 kanalų, gsm kontrolės prietaisas

Kaina

€59.49 €83.79

Dydis:

Kiekis

Pastaba: 1. SM1 vienas relinis išėjimas ir vienas jutiklio prievadas 2. SM4 su keturių rėlinis ir dviejų jutiklių uostuose

Į KONLEN SM1 ir SM4 valdytojas turėtų būti įdiegta su savo vietos 4G SIM kortelės.Tada jūs galite kontroliuoti KONLEN Relės valdikliai Ant Išjungimas nuotoliniu būdu, SMS, Skambinti, KOMPIUTERIO, interneto ir App: WLTE Kontrolės

Su 4G LTE tinklo, jūs galite įdiegti įrenginį bet kur su 4G tinklo aprėpties zonos, puikiai išspręsta silpnumas WIFI tinklo atstumo apribojimas.App " ir KOMPIUTERIO interneto ryšį su prietaisu naudojant 4G duomenų perdavimo internetu.SMS režimą, vartotojai gali valdyti SM1 ir SM4 SMS arba skambinkite.Pagrindinės funkcijos ir techniniai SM1 ir SM4: 1. Kontrolės relės išėjimai įjungti/išjungti nuotoliniu būdu, jokių atstumo apribojimų. 2. Virsta relė valstybės per trumpą laiką.Jis tinka valdyti elektrinius Durų Vartai / Garažo duris. 3. Planuojama/Laiko, Kontrolė 4. Outshell medžiaga: Aliuminio lydinys 5. Kiekvieną relinis išėjimas: 10A/30VDC, 10A/250VAC 6. Išėjimo logika: normal open ir normalus uždaryti. 7. Maitinimo: DC12V 1A, maitinimo adapteris įtrauktas 8. Išorinės Antenos: SMA Antenos sąsaja, 50 ohm, Ga 6DB 9. SM1 vienas relinis išėjimas ir vienas jutiklis uosto. 10. SM4 su keturių rėlinis ir dviejų jutiklių uostų.SM4 su 2 jutiklis sąsajos, paramos sujungti du temperatūros davikliai (temperatūros, drėgmės jutikliai.SM1 su vieno jutiklio sąsaja, parama prisijungti vienos temperatūros daviklis / temperatūros ir drėgmės jutiklis.Jutiklis temperatūros nustatymo diapazonas: nuo -40 iki +110 c temperatūros. Kabelis su jutiklis: 1 metras Drėgmės Nustatymo diapazonas: nuo 0 iki 99% temperatūros jutiklis yra atsparus vandeniui, galite įdėti į vandenį, bet temperatūros ir drėgmės jutiklis nėra atsparus vandeniui, prašome nedėkite į vandenį tiesiogiai.

NAUDOJIMAS: prietaisai yra plačiai naudojama visų rūšių atokiose vietose, pavyzdžiui, nuotolinio bazinės stoties,PBX Skydas, Vandens Siurblys, Maršrutizatorius, Server, Vartai, Elektros paskirstymo patalpą, alaus darykla, šiltnamio efektą ir pan., kur nėra WI-fi " ryšio zonos.Žemiau yra keletas pavyzdžių:

Virsta relė valstybės per trumpą laiką.Jis tinka valdyti elektrinius Durų Vartai / Garažo duris.

Planuojama/Laiko, Kontrolės

SM4 turi dviejų jutiklių sąsajos: Jutiklis 1 ir jutiklis 2 prievadai: prijungti temperatūros jutiklį arba temperatūros ir drėgmės jutiklis.Programa gali rodyti realiu laiku drėgmės ir temperatūros vertė.Vartotojai gali stebėti, dabartinė temperatūra/drėgmė nuotoliniu būdu iš bet kur bet kuriuo metu su 4G LTE duomenų internete.

Viršutinė ar Apatinė temperatūros ryšys relės įjungimo/išjungimo kontrolė : Jeigu temperatūra yra mažesnė nei (daugiau nei ) temperatūra jūs iš anksto nustatytas , prietaisas bus įjungti/išjungti " relay output automatiškai, kai jūsų aplinkoje .Pavyzdžiui : jūs galite nustatyti, kai temperatūra yra aukštesnė nei 25 °C , jungti rėlę pradėti aušintuvas mažinant kambario temperatūrą.Kai temperatūra yra žemesnė nei 10 °C , išjungti " relay.

Viršutinių ar apatinių drėgmės jungtis relės įjungimo/išjungimo kontrolė: Jei oro drėgmė yra mažesnė nei (daugiau nei ) drėgmės jums iš anksto nustatytas , prietaisas bus įjungti/išjungti " relay output automatiškai, kai jūsų aplinkoje .Pavyzdžiui : jūs galite nustatyti, kai oro drėgnumas yra mažesnis kaip 20%, jungti rėlę įjungti drėkintuvą padidinti patalpos drėgmė.Kai drėgmė pasiekia 70%, išjungti " relay.

Interneto kontrolė ( 4G duomenų interneto režimas): Centralizuotos valdymo įranga per interneto naršyklę iš PC.

Vartotojas gali naudoti žiniatinklio naršyklę siųsti "On/Off" komandą valdytojas, bet negaliu pakeisti nustatymus ir tiesioginio pranešimo.Prašome nustatymų Programėlių.

APP Centralizuotas Valdymas: Jis yra patogus Grupės Valdymo ir Nuotolinio Centralizuoto Valdymo.App instrukcija: pagrindine valdymo sąsaja, laiko kontrolės, temperatūros ir drėgmės jungtis nustatymas.

Laidų prijungimas 1. Nuolatinės SROVĖS variklio ar kitų prietaisų (elektros žemiau 80W) 2. AC lemputės/LED/kitų prietaisų (elektros žemiau 200W) Kiekvienas relay apkrova: 10A/30VDC, 10A/250VAC, Jei norite sujungti su aukštosios įtampos KINTAMOSIOS srovės variklis įrangos( daugiau nei 400W), prašome įtraukti AC kontaktoriaus be to patys.SM1 elektros instaliacijos schema

SM4: elektros instaliacijos schema: Kiekvienas relay apkrova: 10A/30VDC, 10A/250VAC, Jei norite sujungti su aukštosios įtampos KINTAMOSIOS srovės variklis įrangos( daugiau nei 400W), prašome įtraukti AC kontaktoriaus be to patys.

App konfigūracija:

Programėlės pavadinimas: WLTE kontrolės

Atsiliepimai

Vardinė 5/5 Remiantis 1 Atsiliepimai

2023-10-10
Pirkėjas

Veikia su Saulėtekio ir Oranžinė-Druska CH-Šalį

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai