Atsistoti Saugojimo Akių Maišeliai, Maišelis PU Irklas Lentos Akių Saugojimo Krepšys Su Reguliuojamu ir Stacionarių Sagtis Lauko Banglenčių Priedai

(4.00) 0 Atsiliepimai | SKU: a26967

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Žmonių: Unisex

Kaina

€12.87 €18.38

Dydis:

Kiekis

Sandėliavimo Akių Maišeliai, Maišelis PU Irklas Lentos Akių Saugojimo Krepšys Burlenčių Akių Maišą Su Reguliuojamu ir Stacionarių Sagtis, Nardymas, Banglentės

Savybės:

1.Sklandžiai Užtrauktukas Uždarymo: irklas lentos denio maišelis yra užtrauktukas uždarymo, kuri veikia sklandžiai, užtikrinant lengvą prieigą prie jūsų įrangos.Jums nereikės nerimauti apie tai utknięcie ir nesukelia jokių nepatogumų per savo nuotykius.

2.Saugi Tvirtinimo Sistema: Su keturių fiksuotų sagtis aplink saugojimo akių dėklas krepšiai, jūs galite saugiai pritvirtinkite savo paddleboard galvos, užtikrinti stabilumą ir užkirsti kelią jai ateina laisvas, o tranzito.Reguliuojamo tamprumo juosta yra suprojektuota taip, kad užtikrintų vandens butelių arba gėrimų, neleidžia jiems sukti aplink.

3.Built-in Raktas Kablys: Į paddleboard akių maišą apima įmontuotą raktas kablys, kuris leidžia jums saugiai pritvirtinti savo raktus, užtikrinant, kad jie nebus gauti, prarado per savo vandens veikla.Ji suteikia patogumo ir ramūs, jūsų mygtukai yra lengvai pasiekiami.

4.Lengva Nešti ir Patogi Rankena: Į paddleboard denio krepšys yra skirti nešioti su patogia rankena.Ji siūlo patogumą, kai perduodantys savo paddleboard ir kitų būtiniausių į ir iš vandens.Jūs galite mėgautis savo lauko nuotykius, nesirūpindami vargo gabenti didelių gabaritų įrangai.

5.Uždaromos Užtrauktuku ir Izoliacijos Sluoksnis: uždaromos užtrauktuku veiksmingai apsaugo nuo vandens purslų patekimo į maišą, sumažinti vidaus temperatūrą nuostolių.Aliuminio folija izoliacijos sluoksnis užtikrina, kad maisto ir gėrimų sustabdyti atvėsti, išsaugoti jų šviežumą per savo išvykas.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Taikoma Žmonių: Unisex

Dydis:

PU Tipas: 30cm/11.81 į*25cm/9.84 į*10cm/3.94 į

Tinklelio Tipas: 30cm/11.81 į* 38cm/14.96 į

Medžiaga:

PU: PU, Aliuminio Plėvelės, Pearl Medvilnės

Tinklelio Tipas: 1680 Dvigubai Sruogos PVC, Diamond Net Audinio Spalva: Juoda

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1x Irklas Lentos Denio Krepšys

Atsiliepimai

Vardinė 4.00/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai