Tvarkyti Greito Atleidimo Kaiščių Rinkinys, Objektyvų Žiedą Rankenos Nerūdijančio Plieno Užraktas M6 Greitai Išleidimo Kaiščiais Valcavimo Rinkinys

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a2677

  • Medžiaga: Aliuminio
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€8.68 €14.96

Dydis:

Kiekis

Tai ištraukiama pavasario stūmoklis yra pagamintas aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno ir aliuminio lydinio, kuris yra tvirtas ir stabilus naudoti.Tai nėra lengva sulaužyti, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Šių ištraukiama pavasario plunžeriai yra greitai įdiegti per kelias minutes be sriegių sriegimo arba įsriegimo.Ji gali sutaupyti laiko ir pastangų, pagerinti darbo efektyvumą.

Šis produktas turi sriegio dydis 1/4inch-20inch ir sriegio ilgis 0.500 colių, kuris yra lengvas ir lengvai atlikti.Jis užima mažai vietos ir gali imtis priemonių.

Šis produktas tinka geležinkelių priemonių rinkinius, automobilių, liejimo formos, važiuoklės, pramonės įrangos, elektros prietaisų, automobilių ir kt.Jis taip pat gali pakeisti raktų žiedas smeigtukai.

jūs gausite 2/4 vienetų pavasario kaiščiais M6 modelis, pakankamai kiekio, naudojant skirtingose vietose vienu metu, taip pat galite pakeisti skaldytų laiku

Produkto Pavadinimas:Rankinio Bagažo Pavasario Stūmoklis

Naudoti neturint:priemonė rankų varžtas

Paviršiaus neatskleista:galvanizavimo

Intensyvumo lygį:10.9

Galvos forma:cilindro galva

Kiekis:8PCS/4PCS

Spalva:Raudona

Medžiaga:Nerūdijantis plienas + aliuminio lydinys

Dydis:12.7x25.1mm

Pakuotės Turinys:

4 * pavasario kaiščiais M6 modelis

4 * varžtai

/

2 * pavasaris kaiščiais M6 modelis

2 * varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai