Automobilių Degalų Geležinkelių Slėgio Jutiklis Ford PJ PK Dėl Mazda BT-50 CD JT 3.0 Automobilį, Auto Reikmenys 0281006018

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a243596

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NIGHTKIST

Kaina

€0.20 €0.31

Dydis:

Kiekis

Savybės:

*Slėgio Jutiklis: Šis produktas yra visiškai naujos, kuro geležinkelių slėgio jutiklis , specialiai sukurta Ford PJ PK ir Mazda BT50 CD JT 3.0 transporto priemonių.Labai svarbu stebėti ir reguliuoti kuro slėgio kuro geležinkeliu.

*Aukštas Suderinamumas: kuro geležinkeliu, slėgio jutiklis, suderinamas su "Ford" dėl Mazda BT-50 modelių.Jis yra sukurtas, kad tilptų puikiai ir sklandžiai integruoti su esamomis kuro sistema, šių transporto priemonių.

*Patikimas Dizainas: OEM numeris yra 0281006018, užtikrinant jo autentiškumą ir kokybę, kuri atitinka konkrečius reikalavimus ir standartus "Ford" ir "Mazda" automobiliai.

*Didesnis Našumas: Iki tiksliai išmatuoti kuro geležinkelių slėgio, šis jutiklis padeda optimizuoti variklių efektyvumo ir degalų naudojimo efektyvumą.Ji pateikia svarbiausius duomenis variklio valdymo blokas, leidžiantis tiksliai degalų įpurškimo ir degimo.

*Lengvas Įdiegimas: Tai kuro geležinkelių slėgio jutiklis ateina kaip vienas gabalas, todėl patogu nd lengva įdiegti.Plug-and-play sudedamoji dalis, kuri reiškia, kad ji gali būti greitai ir saugiai įrengti.

Techniniai duomenys:

*Dalies Pavadinimas:Degalų Geležinkelių Slėgio Daviklis

*Medžiaga:Plastikas+Metalas

*Dydis:/

*Spalva:Juoda+Sidabrinė

*Universalus Įtaisyti:Nr.

*Įmontuoti: "Ford" PJ PK, Skirtas Mazda BT-50 CD JT 3.0

*Įtampa:/

*Srovė:/

Pakuotės Turinys:

1 x Degalų Geležinkelių Slėgio Daviklis

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai