Už GSXS750 GSX-S750 gsx-s750 2017-2021 2022 2023 Priedai Valdymo Sklendė Stabilizatoriaus Laikiklis Montavimo Rinkinys GSXS 750

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a242326

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NUTPU

Kaina

€107.72 €134.65

Dydis:

Kiekis

【Produkto Privalumai】, Kad GSX-S 750 vairo amortizatorius yra CNC apdirbti iš aukštos kokybės aliuminio ir buvo atlikta paviršiaus oksidacijos gydymas.Ji turi puikias apsaugos nuo rūdijimo ir anti-oksidacijos savybės ir yra patvarus.Visą išpylimo sistema apima technologija, kuri yra greičio jautri, tvirtina kontrolės ir sumažina nuovargį.

【Sumažinti Vibracijos】, Kai rankenos hitai nelygios kelio dangos, priekiniai varantys motociklo vibruoti, bet funkcija vairo amortizatorius yra slopinti šis netikėtas vibraciją, kuri leidžia jums valdyti transporto priemonę sklandžiau. , siekiant saugiau ir patogiau vairuoti.

【Aukštos Kokybės Medžiaga】GSXS vairo amortizatorius stabilizatorius yra sumažinti ultra-tikslumo staklės, ultra-lengvas, didelio tikslumo ir aukštos kokybės.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, jis yra galingas, patikimas ir stabilus veikimas.Jo anti-oksidacijos ir antikorozinės savybės pagerėjo per spragas.

【Saugos】gsxs 750 motociklo vairo amortizatorius gali užkirsti kelią priešais automobilį iš vartosi, kai važiuojant dideliu greičiu, sumažina vibracijas sukelia nelygios kelio dangos, sustiprinti tekinimo stabilumo, ir kontroliuoti šiuos netikėtus vibracija.Jums gali vairuoti saugiau ir patogiau.

【Lengva įdiegti】Lengva įdiegti, jokie pakeitimai reikalingi, greita ir lengva naudoti, ir sutaupyti laiko ir pastangų.Jūs galite tiesiog naudoti tvirtinimo laikiklius, unikalus kiekvieno modelio GSXS 750, bet jie taip pat gali būti keičiama rankiniu būdu.

Ypatybė:

Tinka: GSX-S 750 2017-2021 2022 2023

Medžiaga: aliuminio

Būklė: 100% naujas

Sklendės ilgis: 250mm

Įrengimas: Lengva įdiegti, ne instrukcijose, kurių reikalaujama

Pareigos: Sumažina rider nuovargį ir šalina galvos kokteilį, pagerinti rato laikas

Atsargumo priemonės:

Po įdiegimo, įjunkite įrenginį galvą į dešinę ir į kairę, norėdami patikrinti, ar yra pakankamai erdvės valdymo sklendė judėti.

Patikrinkite, ar valdymo sklendė ir jos kit pasiekti motociklo, arba kuro bakas.Jei yra nepakankama arba kambaryje, perkelti valdymo sklendė horizontaliai į tinkamą padėtį.

Mes teikiame paslaugas:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti per 24 val ir išspręsti jūsų problemas.

Jei nesate patenkinti produktais gaunate, prašome susisiekti su mumis, kad būtų rastas sprendimas.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai