Universalus 1L/2L Aliuminio Naftos Sugautų žuvų Gali Rezervuaro Talpą Variklio Aušinimo Radiatorius Perkrautas Naftos Degalų Bako išleidimo kaištį Gurkšnis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a238247

  • Prekės Svoris: 540g
  • Medžiagos Tipas: Aliuminio Lydinys cm
  • Modelio Pavadinimas: Radiatoriaus Aušinimo Skysčio Butelis Perpildymo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 168 mm
  • Elemento Aukštis: 85 mm
  • Elemento Plotis: 138 mm
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: NĖRA
  • Elemento Tipas: Kuro Bakai

Kaina

€39.90 €57.00

Dydis:

Kiekis

1L/2L Radiatoriaus Aušinimo skysčio Perpildymo Butelis Aliuminio Lydinio, Radiatorius, Perkrautas Aušinimo skysčio Gali Universal Poliruoti Rezervuaras, Automobilių Reikmenys

Ypatybė:

1. Saugi ir nepralaidi vandeniui Dizainas: Šį radiatoriaus aušinimo skysčio perpildymo butelis yra sandariai uždarytas dangtelis su visiškai Tig-suvirintų konstrukcijų ir srieginės dizaino, visiškai su sandarinimo žiedo tarpiklis.Tai užtikrina saugų ir nepralaidžiose aplinką, užkirsti kelią aušinimo skysčio nuotėkio ir išlaikyti vientisumą jūsų aušinimo sistema.

2. Tvirtos Aliuminio Konstrukcijos: Meistriškai su aukštos kokybės aliuminio, šis atsigavimas vandens bakas yra pastatytas paskutinis.Su daugeliu iš aliuminio, štampus, sienelės storis 3mm, ji siūlo puikų, ilgaamžiškumo ir atsparumo nuo korozijos, ar žalą, užtikrinti ilgą tarnavimo laiką.

3. Patogus Drenažo Skylių: naftos sugautų žuvų kiekio bake yra įrengta tiek apačios ir šonų išleidimo angos, siūlanti 9/16-18UNF (6AN UOSTO) dydžio.Šie išleidimo angos leidžia lengvai priežiūros ir palengvinti šalinimas iš aušinimo skysčio perteklių arba priemaišų, išlaikyti jūsų aušinimo sistema, švari ir efektyviai naudojama.

4. Efektyvi Aušinimo skysčio Perpildymo: skirtas valdyti aušinimo skysčio perpildymo veiksmingai, tai radiatoriaus perpildymo aušinimo skysčio gali veikia kaip rezervuaras aušinimo skysčio perteklių už radiatorių slėgis bžūp nustatymas.Kai slėgis radiatorių viršija bžūp ribos, aušinimo skystis nukreipiamas į perpildymo bakas per persipildymo vamzdis, išvengti bet kokios galimos žalos arba perkaitimo.

5. Universalus Įtaisyti: - Tai poliruoto rezervuaras yra universalus įtaisyti, todėl jis tinkamas daugumai transporto priemonių.Ar jūs savo automobilį, sunkvežimis, MIKROAUTOBUSAS, arba kitam transporto priemonės tipui, šis butelis yra suprojektuotas, kad atitiktų jūsų poreikius ir teikti patikimą aušinimo skysčio perpildymo valdymo.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Elemento Tipas: Kuro Bakai

Modelio Pavadinimas: Radiatoriaus Aušinimo Skysčio Butelis Perpildymo

Išorės Bandymų, Sertifikavimo: NONE

Medžiagos Tipas: Aliuminio Lydinys

Spalva: juoda/sidabrinė

Medžiaga: 6061-T6 aliuminio lydinio

Talpa(pasirinktinai): 1L/2L

Tipas: Variklio tepalo alsuoklio virdulys

Bruto svoris: 0.633 kg/0.903 kg

Pakuotės dydis:

20x15.5x9.5cm/7.87x6.1x3.74inch

25.7x15.5x9.5cm/10.12x6.1x3.74inch

Taikytinos modeliai: Universalus

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Aliejaus Butelis

2vnt x Jungtis

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai