2vnt Prieš Izoliacine Plėvelė Apsaugos Dangos Audinio Juosta Automobiliams, Apimantis Tapybos Dažų, Kvapų ir 13Ft X 65 Ft

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a23500

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€24.28 €40.48

Dydis:

Kiekis

2vnt Prieš Izoliacine Plėvelė Apsaugos Dangos Audinio Juosta Automobiliams, Apimantis Tapybos Dažų, Kvapų ir 13Ft X 65 Pėdų [LIPNIA IZOLIACINE PLĖVELE ]Po nustatantis poziciją, plastikiniai izoliacine juosta.Kai lakštinių plastikų yra apdraustas, jis gali būti laisvai prie paviršiaus objektai, tokie kaip automobilių kėbulo,baldai ir sienos paviršiaus, siekiant užtikrinti visišką apsaugą.

[MULTI-PURPOSE]Anksto šeimininku izoliacine plėvelė, naudojama automobiliams, įranga ir baldai aprėptį, o dažų apsauga.Jie galėtų apsaugo paviršių nuo dulkių, kritimo audiniai, automobilių dažymas apsaugos plėvelė, dažų kaukė, lakštas, kaukė, dažų purkštuvu kaukė ir iškylą kilimėliai.

[ĮTIKINTI KOKYBĖ]Plastiko dažymas lašas audinys buvo pagamintas iš polietileno plastiko, suteiks vandeniui padengti nuo bet kokių potencialių išsiliejęs dažais ir jūsų baldų ar grindų.

[VEIKSMINGA APSAUGA], Kai jums naudoti maskavimo popierine dažymo jūsų sienos, jūs neturite jaudintis, dažų purslų ant grindų, o valymas po užduotį.

[ROLL DIZAINAS]automobilių izoliacine plėvelė gali būti atsiskleisti labai lengva su roll dizainas.Galite supjaustyti į bet kokio ilgio ir formos, ko norite, pagal jūsų poreikius.

Lengvas & ašara atsparios, su integruotu statinis kabintis užtikrinti visišką paviršiaus apsauga.

Padengti savo brangų paveikslų, kai juda ar kai saugyklų, siekiant išvengti gauti šlapias ir nuo smudging.Tai permatomas funkcija padės jūsų pamatyti per savo daiktus, greitai.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Skaidraus Plastiko Poli Lakštas

dydis:4m pločio, 20m ilgio

Medžiaga:plastikas

spalva:Skaidri, Balta

Pakuotės Turinys:

2 x Plastiko Dažymas Lašas Filmas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai