LED Žibintas Įkraunamas Žibintas Žibintuvėlis LED Žibintas "Flash" Žibintai Su 8 Režimai Šviesus Magnetiniai Žibintai Žibintas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a23142

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Kaina

€5.23 €7.47

Dydis:

Kiekis

Mūsų Naujausias priekinių Žibintų Suaugusiems skirtos patenkinti jūsų įvairioms progoms ir poreikius.Su nešiojamų spaustuvo dizainas, jūs galite jį nešiotis bet kur, kur jūs norite.Jis yra atsparus vandeniui, teikiančių plataus Naudojimo.Greito Įkrovimo funkcija užtikrina jūs turite galią, kai jums reikia jos labiausiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: LED Žibintai

Tipas: 4 žibintai. /5 žiburiai /6 žibintai

Medžiaga: ABS

Jungiklis: Paspauskite jungiklį

Pavara: aštuntoji pavara

Atsparus vandeniui klasė: IPX4

Maitinimo režimas: Tipas-c USB įkrovimas

Pakavimo Sąrašas:

1* LED Žibintas Įkraunamas

1* ekrano užsklandą

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pratęstas Paleisti Laikas: įkraunamas LED žibintai pasižymi galingu, ilgai veikiantis akumuliatorius, kuris užtikrina tvarų dirbti daugiau nei 8 valandas.Ne daugiau rūpesčių apie bėga šviesos tų pratęstas lauko nuotykius.

2.Reguliuojamas Ryškumas: Pritaikyti savo apšvietimo poreikius, kad situacija su šio įkraunamas LED žibintas aštuoni lygiai, ryškumas.Lengvai persijungti tarp stiprios šviesos vaikščiojimo ar ekstremalioms situacijoms, silpnos šviesos skaitymui ar atsipalaiduoti, ir mirksintis režimas matomumą ir saugumą.

3.Pažangios Apšvietimo Technologijos: saugiai Naršyti per šlapias ir drėgnas sąlygas, su mūsų LED Žibintas Įkraunamas.Pastatytas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, jis pasižymi tvirtas ir patvarus dizainas, todėl ji puikiai tinka visiems jūsų lauko nuotykius.

4.Įvairių Programų: Dėka didelio ryškumo LED žibintai, šis įkraunamas LED žibintai, yra puikus masyvo, lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, alpinizmas, dviračiai, ir tyrinėti.Ja pasitikėti, teikti neprilygstamą ryškumą ir platų apšvietimo aprėptį kiekvieną kartą.

5.Lankstus Naudojimas: Skirta su nešiojamų apkabos, todėl lengva nustatyti kepurės, drabužiai, diržai, rankinės, ir daugiau.Savo nešiojamų ir kompaktiškas dizainas leidžia patogiai nešiojimo ir laikymo, todėl jis puikiai tinka įvairiai veiklai, pavyzdžiui, pėsčiųjų, kempingas, dviračiai, dirba, ir daugiau.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai