Vaikai Projekcija LED Piešimo Kopijuoti Valdybos Eskizas Specular Atspindys Tamsos Laikiklis Laikiklis Nešiojamų Optinis Sekimo Valdyba

(5.00) 0 Atsiliepimai | SKU: a22438

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€6.15 €12.31

Dydis:

Kiekis

Mes išsiūsime prekes su jumis per 48-72 valandas nuo užsakymo pateikimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis nedelsiant, ir mes suteiksime jums geriausias pirkinių patirties!

Tuo pačiu metu, mes taip pat sveikiname lašas laivybos ir siūlome jums didžiausia nuolaida keletą pirkinių!

Įtrauka:

Optinis Vaizdo gavimo Principas: nuotrauka nėra prognozuojama ant popieriaus.Per objektyvą popierius, jūs galite pamatyti nuotraukoje piešinys.Pelės manipuliatorių turi dvi puses, priekyje ir nugaroje, ir projekto poveikis iš abiejų pusių yra skirtingi.Naudokite priekyje.

Parama mobilieji telefonai ir tablečių: konsolė yra dviejų rūšių jungimo metodai, kurie yra paprasti ir greitai surinkti ir paramos daugumoje mobiliųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių.

Smart APP: Jūs galite atsisiųsti PROGRAMĖLĘ "Pieštuku Eskizas" ar kitos susijusios programinės įrangos į telefoną arba planšetinį kompiuterį, pasirinkite savo mėgstamą nuotrauką ir konvertuoti jį į brėžinį, tada jūs galite pradėti tapybos.

Objektyvas pagamintas iš aukštos kokybės PC medžiagos, kurios turi gerą kietumas ir nėra lengva nutraukti.Jums nereikia spausdinti nuotraukas, tai aplinkai draugiška ir efektyviai energiją vartojančias.

Ši Stebėjimo Valdybos Rinkinys padeda vystyti rankų judesių koordinavimą ir pagrindinių piešimo įgūdžius, nesukeliant akis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Dydis:6.5 colių:10*18CM,9inch:20*13,5 CM,12inch:26*19CM

Pakuotė:1Set

Keitimas: 1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

Šiltas Patarimas :

Primename, kad dėl apšvietimo efektai, ekrano šviesumo/kontrasto nustatymai, ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 1cm skiriasi,jūsų geranorišką supratimą, bus labai vertinama.

Atsiliepimai

Vardinė 5.00/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai