Gumos Motociklą Shift Mygtukai Guminiai Motociklą Shift Mygtukai Reguliuojamas Batų Raštas Padas neslystantis Dizaino Praktinių Jojimo Batų Dangtis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a19693

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Poliesteris

Kaina

€4.14 €8.27

Dydis:

Kiekis

Aprašymas:

Mūsų guminių batų apsauginis dangtis yra saugus naudoti ir tekstūros jos paviršius gali pridėti trinties, jūs galite naudoti ją su savimi.Jūs galite naudoti jį lietingą dieną.Jis yra patogus ir praktiškas ir tinka daugumai batų dydžių.Ji taip pat turi aukštos elastinės juostos, kurios gali būti reguliuojamas dydis, labai paprastas.

Jis turi gerą atsparus trinčiai, yra patvarus, nėra lengvai pažeisti.Šis pavarų perjungimo mygtukai yra geras motociklas aksesuaras.Jis ne tik apsaugo jūsų batus nuo purvo, o taip pat pagalba, perkeliant, pridedant papildomas sluoksnis apsaugos jūsų keltį.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Motociklo Pavarų Perjungimo Mygtukai

Dydis: Vienas Dydis

Medžiaga: guma, elastinės juostos

Spalvos: raudona, juoda

Pakavimo Sąrašas:

1*Motociklo Pavarų Perjungimo Mygtukai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Non-slip Dizainas: Mūsų guminių batų apsauginis dangtis taip pat turi neslidžia dizaino, todėl jūs galite naudoti ją su savimi net ir lietingą dieną.Jos paviršius yra neslidus, tekstūra, kuri yra labai praktiška.

2.Patogu ir Praktiška: Mūsų pavarų perjungimo mygtukai yra patogus ir praktiškas ir tinka daugumai batų dydžių.Ji taip pat turi aukštos elastinės juostos, kurios gali būti reguliuojamas dydis, labai paprastas.

3.Geras Medžiaga: Mes naudojame aukštos kokybės PVC gumos medžiagos, kad šis pavarų perjungimo mygtukai, ji nebus sugadinti lengvai, nei išnyks.Jis gali žaisti labai gerai vaidmuo saugant batai.

4.Motociklo Priedų: Tai pavarų perjungimo mygtukai yra geras motociklas aksesuaras.Jis ne tik apsaugo jūsų batus nuo purvo, o taip pat pagalba, perkeliant, pridedant papildomas sluoksnis apsaugos jūsų keltį.

5.Intymių Paslaugų: Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu.Mes laukiame jūsų apsilankymo ir atsakyti į jūsų klausimus internetu 24 valandas per parą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai