"Bluetooth" Klaviatūra su Apšvietimu Gimdyti Skaičių Pad Įkraunamą Klaviatūrą, Brėžinyje Nuorodos iPad Grafinis Tabletės-B

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a19623

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: kabelio adapteris

Kaina

€25.18 €32.69

Dydis:

Kiekis

Sparčiuosius Klavišus Procreating: Pamiršti medžioklės per ekrano meniu bendrų funkcijų.Tik spustelėkite sparčiuosius klavišus atlikti paprastus veiksmus, pavyzdžiui, atidaryti dažų priemonę, sukurti ne įkyrus ir didelio efektyvumo kuriant aplinką.

Nešiojamų ir Tvirtas: Tipo kur jums patinka dėka slim ir nešiojamų dizainas (195g svoris; 143mm x 118mm x kaip 14mm).Jis taip pat pastatytas naudojant aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri saugo jį nuo kritimo ir įbrėžimas.

Apšvietimu ir Raktus, Bet kokio Apšvietimo Aplinkoje: klaviatūra, su 7 spalvų ir 3 lygių ryškumas leidžia jums tipas dieną, ar naktį.Apšvietimu sparčiuosius klavišus ("Esc" + rodyklių klavišus) leidžia jums rankiniu būdu reguliuoti spalvų ir ryškumo klavišus.

Patikimas 5.0 "Bluetooth" Ryšį: stiprus ir saugus "Bluetooth" ryšys leidžia efektyviai dirbti su 10m diapazone.Jums tik reikia paspausti "PRISIJUNGTI" mygtuką ir įveskite "Bluetooth" poravimo režimas.

Ilgai Įkraunama Baterija: Jis gali dirbti iki 220 valandų be apšvietimu dėka auto-miego energijos taupymo režimą ir/išjungti mygtukas.Pastaba: baterijos veikimo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į naudojimo ir skaičiavimo sąlygos.

Medžiaga: Metalas

spalva: sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 x "Bluetooth" Klaviatūra

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai