2vnt Minkšto Silikono Vonios Šepetys Dušas, Masažas, Odos Daugkartinio naudojimo Kūno Valytoja Galvos, Veido Valymo, Skalbimo Daugiafunkcinis, Su Rankena

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a193817

  • Produktas: Vonios Šepetys/Masažo Šepetys
  • Tipas: Šepetys
  • Prašymas: ĮSTAIGA
  • Modelio Numeris: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: Valymas
  • Prekės Pavadinimas: HOUSEEN

Kaina

€10.36 €12.96

Dydis:

Kiekis

Savybės:

【EFEKTYVI VALYMO】, Pagamintas iš minkštos silikoninės medžiagos, ji gali veiksmingai valyti nešvarumus ant kūdikio galvos ir rūpintis kūdikio jautrią odą.

【SILIKONO MEDŽIAGA】minkštas šepečiu galvos yra pagaminti iš silikono medžiagos, ir ji bus rikošetas sekundėmis po minkymo be deformacijos.

【SU RANKENA】Ergonomiškai suprojektuota rankena, tinka pirštai, intymus rankenos, neslidžios, patogios, lengvai patraukti ir mažiau pastangų rub, naudokite nebus varginantis.

【DAUGIATIKSLIO NAUDOJIMO】Daugiafunkcinis silikono valymo šepetys, tinka maudytis, indų plovimo, veido plovimo, naminių maudytis, ir t.t., daugiau praktinių ir tinka naudoti namuose.

【LENGVA SAUGOJIMO】rankena skirta siurbimo taurės.Po naudojimo, klijuoti ant lygių paviršių, tokių kaip veidrodžiai, stiklo, plytelių ir išvengti prarasti arba gauti purvinas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda

Dydis: apie 12,5 x 12,5 x 3cm/4.92 x 4.92 x 1.18 colių(ilgis x plotis x storis)

Pakuotė:

2 vnt x vonios šepetys

2 vnt x kabliukai

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai