Automobilio Akumuliatoriaus Gnybtų Jungtis Greito Atleidimo Atsijungti 4 Būdas Auto Kabeliai, Jungtys, Terminalas, Varžtinė Jungtis Jūrų Laivu

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a19300

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€8.15 €20.38

Dydis:

Kiekis

Šios 4-way akumuliatoriaus gnybtai yra pagaminti iš aukštos kokybės žalvario.Tai standartinio dydžio jungtys yra puikus vielos skersmuo paprastai naudojami automobiliniai radijo imtuvai.Saugi, patikima ir lengva įdiegti, tai baterija jungtys yra būtina turėti bet kokį automobilį entuziastas nori pagerinti jų transporto priemonės veikimą.

Specifikacija:

Gaminio dydis: apie 13.5x9x2.5cm | 5.31x3.54x0.98 cm

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pakavimo Sąrašas:

2* Akumuliatoriaus Gnybtų Jungtis

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Jokio Šurmulio Ryšys: be Vargo prisijungti baterijos su mūsų 4-way akumuliatoriaus gnybtų jungtis.Tiesiog paspauskite svirtį, kad įvairios jungtys, kurių nėra reikalingas priemones.Puikiai tinka lengvai montuojama po baterijos.

2.Patvarus ir Patikimas: Pagaminti iš žalvario, šių akumuliatoriaus gnybtų jungčių pasiūlyti išskirtinės savybės mažinant įtampą iškraipymo ir energijos nuostoliai.Jos taip pat teikia stiprus ir tvirtas skydas apsaugoti akumuliatorius nuo ėsdinimo ir nuotėkio, kartu užtikrinant optimalią elektros laidumas.

3.Lengva atpažinti: Pašalinti elektros smūgio rizika su mūsų automobilio akumuliatoriaus gnybtų jungtis.Teigiami raudona ir neigiamas juoda lenkai yra spalvomis ir suprojektuoti su 17-18.2 mm ir 16-17.2 mm standartiniai dydžiai atitinkamai lengvai identifikuoti ir saugus montavimas.

4.Universalus Pritaikymas: Mūsų akumuliatoriaus gnybtų jungtis yra gerai suderinta su vielos skersmuo intervale 5.2-7.4 mm arba skerspjūvis tarp 16-35 mm2, suteikti įvairiems vielos ryšius.

5.Didžioji Naudojimas: Mūsų Akumuliatoriaus Gnybtų Jungčių funkcija spalva-kodavimo lengvai poliškumo nustatymas, užtikrinant, be jokio vargo ryšiai su laivų, sunkvežimių, RVs, ir automobiliniai radijo imtuvai.Jie dirba su dauguma, baterijų modelių ir yra puikus įvairias programas, įskaitant motorhomes ir namelius.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai