Kosmetikos Maišą, Stilingas Daugkartinio Naudojimo Pieštuką Atveju, Raštinės Reikmenys Rašiklis, Dėklas Moterų Kosmetikos Krepšys Studentų Raštinės Reikmenys

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a18735

  • Amžius: >8 METŲ AMŽIAUS
  • Naudoti: Mokyklos & Biurai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naujovė: No
  • Tipas: Pieštuku Krepšys

Kaina

€2.26 €3.75

Dydis:

Kiekis

Kosmetikos Maišą, Stilingas Daugkartinio Naudojimo Pieštuką Atveju, Raštinės Reikmenys Rašiklis, Dėklas Moterų Kosmetikos Krepšys Studentų Raštinės Reikmenys

Techniniai duomenys:

Jis yra patogus jums daryti ir gauti dalykų, ir jūs galite lengvai atlikti lauke, nes kanceliarinės prekės krepšys yra su užtrauktuku uždarymo ir lengvas, skaidrus dizainas.

Mūsų kanceliarinės prekės krepšys turi 4 sluoksnių daug kišenių ir didelės talpos, kuri yra tinkama saugoti liniuotė, trintukas, mini pieštukų drožtukas, antakių pieštukas, lūpų, akių kontūro ir kt., taigi, tai puiki dovana jūsų vaikams, klasiokų ar draugų.

Ji yra pagaminta iš tpu medžiagos.

Ilgis šis produktas yra 21cm, plotis yra 13cm ir aukštis yra 5cm.

Ryškios spalvos, mados ir praktiškas, tinka mokykloje, biure, namuose, kelionės ir kt., ir puiki Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, mokykla, dovanos ir kitos šventės dovanas jūsų vaikams.

Prekės Pavadinimas: Pieštuko Krepšys

Medžiaga: Kita

Naudojimas: Sandėliavimo

Savybės: Nešiojamų, Skaidrus, Didelės Talpos

Dydis Informacija:

L: 21cm/8.27", W: 13cm/5.12", Aukštis: 5cm/1.97" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Pieštuku Krepšys

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai