1 Pora Vyrų Parašas Gelio Rašikliai 0,5 mm Metalo Twist šratinukas Quick Dry Juodo Rašalo Sklandžiai Patarimas Doodling Piešimo, Tapybos Y3NC

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a1796

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Trinamą Ar Ne: No
  • Medžiaga: Metalo
  • Rašyti Taškas: 0,5 mm
  • Naujovė: No
  • Modelio Numeris: Y3NC5CC1400924
  • Tipas: Tušinukas
  • Naudoti: Biurų Ir Mokyklų Pen

Kaina

€1.38 €2.42

Dydis:

Kiekis

1 Pora Vyrų Parašas Gelio Rašikliai 0,5 mm Metalo Twist šratinukas Quick Dry Juodo Rašalo Sklandžiai Patarimas Doodling Piešimo, Tapybos Y3NC

OOTDTY

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

Patvari medžiaga: The shell gelio rašiklis yra pagaminti iš premium metalo, kuri atneš sklandžiai ir patogiai Touch jausmas, juodu rašalu, ir pildymas yra lengva pašalinti ir pakeisti, užtikrinti, kad jūsų ilgalaikį naudojimą.

0,5 mm Baudos Taškas Pen: Geras patarimas pen, kad jums mėgautis įdomus puikus leidinys rašyti, užsirašyti, kalendorius darbotvarkės dažymas, pagrindinio, eskizų piešimo, braižybos, pasirašymo, tapyba, grafika, dizainas, iliustracija.Lengva ir patogu rašyti.

Nešiojamieji: Su įrašo dizainas, clip lengvai jūsų vykdyti , kišenė, knyga, dienoraštis ir kt.Metalinis tušinukas yra lengva nešiotis, kad visur, kur norite.

Puiki dovana: Puikiai tinka gimtadienio, Vaikų Dienos, Kalėdų, padėkos ir atgal į mokyklą dovana.Puikiai, kaip Leidinys Rašikliai, Planuotojas Rašikliai, Žurnalinė Rašikliai, Mokytojas, Rašikliai, Raštinės Reikmenys, Planuotojas Priedai.Puiki mokykla, namo, biuro, darbo, verslo, klubas, ir organizacijos veikla.

Sklandžiai Rašyti: Šis metalas gelio rašiklis su 0,5 mm baudos taškas, ir greitai džiūsta leidžia jums likti nuošalyje nuo tepamas.Galite piešti tinkamas juodos linijos ant popieriaus, labai sklandžiai rašyti.

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Metalas

Ilgis: Apie. 135mm/5.31 cm

apvalkalo Spalva: Juoda

Rašyti Taškas: 0,5 mm

Rašalo Spalva: Juoda

Uždaryti Tipas: Sukimas

Komplektą Sudaro: 2 Vnt Tušinukas

pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai