ATOMSTACK S20 130W Max Lazerinis Graviravimas Pjovimo Staklės, Dviguba Oro Padėti Bakas, Grandinės 20W CNC App Neprisijungęs Metal Cutting 850*400mm

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a177427

  • "CE" atitikties: Taip
  • Prekės Pavadinimas: ATOMSTACK
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai

Kaina

€808.64 €1 347.74

Dydis:

Kiekis

Savybės:

🔝 Didesnės kūrybinės erdvės: Po atsiliepimų, iš daugybės vartotojų, graviravimas plotas 400*400 sunku patenkinti vartotojo kūrimas ir dizainas, todėl mes grandly pradėjo Atomstack S20 Max, tai gali turėti maksimalus darbinis plotas 850*400mm be pratęsimo juostos , atitinka 99% lazerinis graviravimas mašina naudojimo scenarijai.

🔝 Stabilesnė struktūra Skiriasi nuo išplėsti Y-ašies (kairės ir dešinės pusės), Atomstack S20Max priima stabilesnis ir geriau X-ašies pratęsimo schema, kad S20Max gali veikti stabiliai didelis darbinis diapazonas, ir graviravimo ir pjovimo linijos sklandžiai be drebulys.

🔝 Bakas, grandinės susitraukia: norint, kad mašina būtų gražesnė ir struktūra labiau stabili, Atomstack S20Max priima bakas, grandinės vielos susitraukia sistemą, kuri nepasiekiama kitais modeliais.Vielos diržas veikia sklandžiai, be mažėjimas ir pagerina gyvenimo laidas.

🔝 Super high galia: priimti labiausiai stabili 20W aukštos optinės galios lazerio modulis šiuo metu.Vėliau 4X6W lazerio movos technologija, su galingu energijos, gali sumažinti 12-15mm paulownia valdyba, 8mm juodas akrilo lenta, ir net 0.05 mm, nerūdijančio plieno lakštai vienu metu.Ir patvirtinti fiksuoto židinio dizainas, 10s greitas ir tikslus fokusavimas.

🔝 Produktas yra įrengta F30 Pro patobulinta versija oro rinkinio standartą: jis yra įrengta oro padėti kaip standartas, ir pjovimo galimybę gerokai pagerėjo.Tuo pačiu metu, pjovimo tikslumas ir pjovimo kokybė gali taip pat būti labai optimizuotas, todėl S20 Max nekilnojamojo didelio formato lazerio pjovimo staklės.

🔝 Atnaujinti Atomstack savęs sukurtas 32-bitų plokštė: built-in 256-bitų spalvų skalė žemėlapio, kuris daro graviravimo darbus daugiau subtilus ir turi didesnį kontrastą, taip, kad jūsų graviravimas yra ne tik juoda.

🔝 Naujas ne antiblokavimo lazeris: naujas S20 lazeris turi įmontuotą priemonė-nemokamai fokusavimo modulis, ir built-in air assist " sistema, be trukdžių laidų, paprastas ir gražus.Patentuota dvigubo sluoksnio vėjo rinkti viršelio dizainas gali užtikrinti, kad lazeris nebus blokuojami ir objektyvas nebus užterštas ilgą laiką, o tai labai pagerina gyvenimo lazeriu.

🔝 Pačių sukurtą mobilųjį telefoną APP: Atomstack savęs sukūrė mobiliojo telefono APP buvo sukurta didžiųjų Android taikymo rinkose ir iOS APP store (taip pat galite nuskaityti QR kodą rankiniu būdu atsisiųsti).Ji yra maža ir daugiafunkcinis, todėl naujas valdymo patirtį.Nagi suteikti jai pabandyti.

🔝 Naujas filtras panoraminis stiklinis akių apsauga dizainas: panoraminis filtro stiklo apsaugine danga vaidina labai gerą vaidmenį, apsaugoti savo akis, filtravimo 97% ultravioletinių spindulių, jums ir jus supantiems žmonėms nereikia nešioti akinių, taip pat galite žiūrėti, Lazerinis graviravimas.Sumažinti jūsų akiniai išlaidų ir nepatogumų, nešioti akinius.

🔝 Tvirtas ir lengvai įdiegti struktūra, dizainas: visos anoduoto aliuminio konstrukcija konstrukcija leidžia mašiną patvaresni ir pagerina graviravimas tikslumas.Visa konstrukcija buvo suprojektuota taip, kad greitas montavimas ir instaliacija gali būti baigtas apskritai 20-30 minučių.

🔝 Platus suderinamumas: mašina gali būti suderinami su įvairių brandų graviravimas programinė įranga, pvz., LaserGRBL, LightBurn, palaiko Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10, taip pat palaiko " MAc " sistemos (LightBurn), graviravimas failo formato Palaikymas NC, BMP, JPG, PNG, DXF ir kt.

🔝 Atnaujintas suspaustas vietoje movos technologija: ultra-fine lazerio fokusavimo srityje yra sumažintas iki 0.08*0.1 mm), o didelio tankio lazeris gali lengvai sumažinti 25mm storio medienos ir 30mm storio juodi akriliniai; jis gali tiesiogiai graviruoti veidrodis nerūdijančio plieno, metalo, keramikos, stiklo, graviravimo Ir pjovimo greitis yra 40% didesnis, nei ordinar y modelį, kuris yra panašus į poveikį 300W CO₂ lazerinis graviravimas mašina.

🔝 Neatsiejama varžtas: mašina naudoja integruotu varžtu, o ne kartu veleno mova.Į žingsninis variklis ir varžtą, yra neatsiejama, kuris daro judėjimą lazerio tiksliau ir sukabinimo patvaresni.

🔝 Saugos apsauga: Įrengta avarinio stabdymo mygtuką, jei yra nepavydėtiną situaciją, mašina gali būti sustabdyta bet kuriuo metu, ir ji yra įrengta iš naujo perjungti ir ribinis jungiklis graviruoti saugiau

Specifikacija:

Modelis: S20 Max

Graviravimas dydis: 850x400mm

Engravable/cuttable medžiagos

Raižybos medžiagos: medžio, bambuko, kartono, plastmasės, odos, PCB plokštės, aliuminio oksidas, neatspindintis

Electroplated ir dažyto metalo, 304 veidrodis, nerūdijančio plieno, stiklo, keramikos, medvilninio audinio, šiferis;

Pjovimo medžiagos: kartonas, neaustiniai audiniai, medienos, fanera, akrilas (skaidrumas turi būti dažytos juoda), kai ploną plastiko plokštės, kempinės, metalo lakštai, tokių kaip aliuminio ir nerūdijančio plieno;

Mašina galia: 130W

Lazerio galia: 90W

Lazerio išėjimas optinė galia: 20-21W

Lazerio bangos ilgis: 455±5nm

Graviravimas tikslumas: 0.01 mm

Fokusavimo metodas: fiksuotas fokusavimo lazeriu, ne fokusavimas

Lazerio apsauginis dangtelis: yra apsauginis dangtelis, lazerio apsaugoti vartotojo akis, nereikia nešioti papildomus apsauginius akinius.Tuo pačiu metu užkirsti kelią augintinius nuo greiferiniai lazerio tašką

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai