Automobilių DVR Vairavimo Kamera, Wifi vaizdo Kamera Paramos galinio vaizdo Kamera Vaizdo įrašymo Naktį Įrašymo Dashcam 24H Stovėjimo Stebėti

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a17428

  • Prekės Pavadinimas: GEGDFG
  • Kadrų Per Sekundę: 10
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Chipset Gamintojas: "huawei"
  • Surinkimo Režimas: Nešiojamų Diktofonas

Kaina

€23.43 €27.24

Dydis:

Kiekis

Savybės:

OOTDTY

Apsaugos jūsų kelionėms su šiuo belaidžio automobilių DVR.Jos highdefinition 1080P raiška užtikrina aiškius ir išsamius įrašus iš savo diskų.

Skirtas patogumui ir saugumą, šį automobilį DVR automatiškai įrašo jūsų diskai be pertraukos.Jis taip pat pasižymi susidūrimo aptikimo ir patvarus cinko lydinio konstrukcija.

Tinka visiems, ypač tiems, kurie dažnai keliauti ilgus atstumus, ar reikia dokumentuoti savo keliones.Nesvarbu, ar esate važiuojant greitkeliais, arba kaimo keliuose, šis automobilis DVR suteikia vertingų duomenų byloje sprendžiami ginčai.

Šio automobilinio DVR yra universalus ir gali būti naudojamas įvairiose situacijose.Stebėti savo vairavimo srityse, greitkeliai, ar net šalies keliuose.Ji užtikrina, kad jūs padaryti ne ne praleisti bet svarbiausią informaciją ir pasiūlyti ramybę per savo keliones.

Patirtis lengvas montavimas ir mėgautis platus objektyvo šio automobilių DVR.Ji fiksuoja platesniame kontekste, užtikrinant, jūs turėsite išsamią įrašyti savo diskus.Likti apsaugota ir užtikrintai su šiuo patikimas prietaisas.

Techniniai duomenys:

Medžiagos:Cinko Lydinys

Dydis:Apytiksl.89x41x35mm/3.5x1.61x1.37inch

Spalva:Juoda/Pilka

Komplektą Sudaro:

1 Nustatykite, Dashcam Vaizdo Kamera

Pastaba:

① .Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

② .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai